Διδυμότειχο: Νέα σημαντικά καθήκοντα Σκίνδρη – Ανέλαβε εκπρόσωπος στην διαχείριση περιστατικών προσέγγισης… Αρκούδων Ανθρώπου

Διδυμότειχο: Νέα σημαντικά καθήκοντα Σκίνδρη – Ανέλαβε εκπρόσωπος στην διαχείριση περιστατικών προσέγγισης… Αρκούδων Ανθρώπου

Νέα, πολύ σημαντικά καθήκοντα ανέλαβε στυον δήμο Διδυμοτείχου ο Θόδωρος Σκίνδρης, επικεφαλής και μοναδικός δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Νέο Ξεκίνημα” σύμφωνα με το δελτίο τύπου που ο ίδιος έστειλε στα ΜΜΕ.

Επειδή πρέπει να τα γράφουμε όλα, το συγκεκριμένο δελτίο Τύπου δεν στάλθηκε στο Εvros-news.gr, αφού ο επικεφαλής της παράταξης που πήρε 2.66% στις αυτοδιοικητικές εκλογές (313 ψήφους συνολικά) και εξέλεξε μόνο τον κ.Σκίνδρη στο νέο δημοτικό συμβούλιο, δεν μας τα στέλνει. Το διαβάσαμε όμως στο πολύ καλό σάιτ didymoteicho.net και επειδή είναι μια… σπουδαία είδηση την αναδημοσιεύουμε για να ενημετρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Τα νέα καθήκοντα του Θόδωρου Σκίνδρη, τα οποία του ανατέθηκαν μάλιστα ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο, να είναι εκπρόσωπος του Δήμου Διδυμοτείχου στην συντονιστική επιτροπή διαχείρισης κρίσεων για την διαχείριση περιστατικών προσέγγισής Αρκούδων Ανθρώπου. Όταν δηλαδή μια αρκούδα πλησιάσει έναν άνθρωπο, ο στρατιωτικός στο επάγγελμα αλλά και διαητητής ποδοσφαίρου, θα… παρεμβαίνει για να δώσει λύσεις. Τον περιμένει δηλαδή… πολύ δουλειά, μια και ως γνωστόν ο Έβρος είναι… γεμάτος αρκούδες και απορούμε πως θα μπορεί να τα προλαβείνει όλα.

Ιδού το σχετικό δελτίου Τύπου του κ.Σκίνδρη, ο οποίος είναι αλήθεια ότι απολαμβάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του νέου δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου και είναι ένας από τους στενότερους συνεργάτες του:

“Μετά από τα καθήκοντά του συντονιστή πολιτικής προστασίας του Δημου.Προεδρος τις πενταμελούς επιτροπής για τα αδέσποτα συντροφιάς . Μέλος επιτροπής Δνσης μεταφορών και συγκοινωνιών Διδυμοτείχου Ορεστιάδος ακόμα ένα τομέα αναλαμβάνει από σήμερα ο κ.Σκινδρης ορίστηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο ως εκπρόσωπος του Δήμου Διδυμοτείχου στην συντονιστική επιτροπή διαχείρισης κρίσεων για την διαχείριση περιστατικών προσέγγισής Αρκούδων Ανθρώπου
Για άλλη μια φορά βλέπουμε τον επικεφαλή τής παράταξης Νέο Ξεκίνημα να τοποθετείται σε ένα ακόμα τομέα και μάλιστα αμισθος”.