Αλεξανδρούπολη: Ομόρφυναν με χρώματα τους κάδους ανακύκλωσης

Αλεξανδρούπολη: Ομόρφυναν με χρώματα τους κάδους ανακύκλωσης

Οι κάδοι ανακύκλωσης που είναι έτοιμοι να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης, για να εναποθέτουν εκεί οι δημότες διάφορα αντικείμενα, ομόρφυναν με χρώματα και  ζωγραφιές.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Ηλίας Δαστερίδης, που μαζί με τους υπαλλήλους της υπηρεσίας εντόπισαν και συγκέντρωσαν τους κάδους οι οποίοι επί χρόνια ήταν παρατημένοι από την προηγούμενη δημοτική αρχή Λαμπάκη και τους ετοίμασαν για χρήση, έκανε μια έξυπνη κίνηση. Πρότεινε στα μέλη του Πολιτιστικού Εικαστικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης να αναλάβει τις συγκεκριμένες… παρεμβάσεις και αυτά δέχθηκαν με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτογραφίες που ανάρτησαν στην επίσημη σελίδα τους, μαζί με όσα αναφέρουν:

Και επειδή θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας όμορφη με χρώμα , στο κάλεσμα του αντιδήμαρχου καθαριότητας κυρίου Δαστερίδη, να ζωγραφίσουμε τους κάδους ανακύκλωσης ο σύλλογος μας δέχτηκε με χαρά να δώσουμε χρώμα στους κάδους αυτούς, ελπίζουμε να αρέσουν, και να τους χαρούν όλοι οι πολίτες αυτής της τόσο όμορφης πόλης , και να την αγαπήσουμε λίγο γιατί το αξίζει! !!!!!!”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*