Λαμπάκης: Παρουσίασε ως “ομόφωνη” την διαγραφή Ναϊτίδη, ενώ δεν την υπέγραψαν Φαλέκας, Σεφεριάδης, Παζαρλιώτου

Λαμπάκης: Παρουσίασε ως “ομόφωνη” την διαγραφή Ναϊτίδη, ενώ δεν την υπέγραψαν Φαλέκας, Σεφεριάδης, Παζαρλιώτου

Ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και η δημοτική του παράταξη “Πόλη και Πολίτες” παρουσίασαν με επίσημη ανακοίνωση τους ως ΟΜΟΦΩΝΗ την διαγραφή του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ναϊτίδη”, ενώ δεν την υπογράφουν δύο δημοτικοί σύμβουλοι και μία της Τοπικής Κοινότητας από την παράταξη του.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της διαγραφής του κ.Ναϊτίδη αναφέρει: “Τον αποχαιρετούμε, διαγράφοντας τον ομόφωνα από τις τάξεις της παράταξης μας, με κοινή απόφαση των συμβούλων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης και στην Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης”. Διαβάζοντας όμως κανείς από κάτω τα ονόματα, διαπιστώνει ότι αντί για 14 δημοτικούς συμβούλους (τόσοι έμειναν μετά την ανεξαρτητοποίηση Αρβανιτίδη), λείπουν δύο ονόματα. Του Γιάννη Φαλέκα και του Σάββα Σεφεριάδη. Επίσης, στα ονόματα των συμβούλων της Τοπικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, λείπει αυτό της Κλεονίκης Παζαρλιώτου. Τι ακριβώς ισχύει τελικά; Έγινε ειδική συνεδρίαση για να αποφασιστεί η διαγραφή του Γιάννη Ναϊτίδη και αυτοί απουσίαζαν; Αν συνέβη κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να αναφέρεται: “με κοινή απόφαση των παρόντων στη συνεδρίαση για διαγραφή του συμβούλων μας” ή στην ανακοίνωση να αναφέρεται ότι διαγράφεται κατά πλειοψηφία. 

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Αφήστε που κάποιοι εκ των δημοτικών και τοπικών συμβούλων που φαίνονται να υπέγραψαν την διαγραφή του, τηλεφώνησαν σύμφωνα με πληροφορίες μας στον κ.Ναϊτίδη και τον ενημέρωσαν ότι δεν ρωτήθηκαν καν για το συγκεκριμένο θέμα. Εμείς με βάση την επίσημη ανακοίνωση της παράταξης “Πόλη και Πολίτες-Βαγγέλης Λαμπάκης”, διαπιστώνουμε ότι εν υπάρχουν τα ονόματα των Φαλέκα, Σεφεριάδη, Παζαρλιώτου, στην απόφαση διαγραφής του Γιάννη Ναϊτίδη, που φυσικά παραμένει Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, αφού θα έχανε την θέση του μόνο αν είχε ανεξαρτητοποιηθεί. Από την στιγμή που διεγράφη, ο πρώτος σε ψήφους στις 26 Μαίου σύμβουλος της παράταξης του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, παραμένει στη θέση του και συνεχίζει το έργο του.