Συνάντηση των Συνοριοφυλάκων Έβρου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Συνάντηση των Συνοριοφυλάκων Έβρου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου Προκόπη στο Διδυμότειχο και της παρουσίας του στις εκδηλώσεις τιμής του πολιούχου του Αγίου Αθανασίου, αντιπροσωπεία της ΠΟΣΥΦΥ και της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου πραγματοποίησε συνάντηση μαζί του.

Στην καρδιά της Συνοριοφυλακής της Χώρας, στον Έβρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε το έργο της Συνοριακής Φύλαξης και της Διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών που επιτελείται στην περιοχή. Μια προσπάθεια, που παρά τις ελλείψεις, αυτή συνεχίζει και ενισχύεται σήμερα ακόμη πιο πολύ. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα μέσω της αντιπροσωπείας των Συνοριοφυλάκων το προσωπικό των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης για το έργο τους, την φιλοπατρία, τον επαγγελματισμό αλλά και τον ανθρωπισμό που επιδεικνύουν καθημερινά. Από την πλευρά μας τονίσαμε την αναγκαιότητα στήριξης των προσπαθειών μας με ενίσχυση του προσωπικού αλλά και σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
Η στήριξη από τον πρώτο Πολίτη της Χώρας μας στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουμε αποτελεί για μας ηθική ικανοποίηση στον αγώνα που πραγματοποιούμε για την φύλαξη των συνόρων. Μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν είκοσι χρόνια και συνεχίζουμε ακόμη πιο σθεναρά.