Οι Αστυνομικοί Διευθυντές Έβρου, ενημερώνουν σήμερα τους πολίτες για τα αυξανόμενα περιστατικά εξαπάτησης

Οι Αστυνομικοί Διευθυντές Έβρου, ενημερώνουν σήμερα τους πολίτες για τα αυξανόμενα περιστατικά εξαπάτησης

Τα πράγματα με τα αυξανόμενα κρούσματα περιστατικών εξαπάτησης πολιτών τηλεφωνικά έχουν ξεφύγει, γι’ αυτό και σήμερα Τρίτη (21-1-2020) και ώρα 12.00, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, οι ίδιοι οι Αστυνομικοί Διευθυντές θα δώσουν με δηλώσεις τους συμβουλές για την προστασία των πολιτών.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν δηλώσεις στα κατά τόπους ΜΜΕ από τους Παναγιώτη Καρτάλη και Πασχάλη Συριτούδη, σχετικά με συμβολές για την προστασία των πολιτών από περιστατικά εξαπάτησης:

-Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας: δηλώσεις από τον Ταξίαρχο Πασχάλη Συριτούδη

-Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης: δηλώσεις από τον Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη Καρτάλη.

Ένα σχόλιο

  1. Δεν ξέρω τί θα πουν οι διευθυντές, αλλά εγώ πήγα προσωπικά στο αστυνομικό τμήμα Αλεξανδρούπολης προ 5μήνου περίπου για να καταγγείλω περιστατικό τηλεφωνικής χρέωσης με μηνύματα από 5ψήφιο νούμερο, και ο αρμόδιος υπάλληλος με απέτρεψε, λέγοντάς μου πως είναι μεγάλη φασαρία και δεν θα κερδίσω τίποτε. Με συμβούλεψε μόνο να κάνω φραγή μηνυμάτων, το οποίο και έκανα. Να πώ την αλήθεια, τον λυπήθηκα, έτσι όπως τον είδα στο μικρό του παμπάλαιο γραφειάκι, μέσα στο μικρό και στενάχωρο δωματιάκι…
    Κατόπιν έκανα καταγγελία στην ΕΕΕΤ, όπου δικαιώθηκα μεν, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να μου ζητήσει η εταιρία VEOO συγγνώμη και τον τραπεζικό μου λογαριασμό για να μου επιστρέψει το ποσόν της χρέωσης. Φυσικά, δεν έδωσα τον αριθμό του λογαριασμό μου στους απατεώνες, για ένα μικροποσόν.
    Απ’ ότι μαθαίνω, συνεχίζουν ανενόχλητοι την απάτη.
    Πώς θα προστατευτεί λοιπόν ο πολίτης, όταν η ίδια η αστυνομία αδυνατεί;

    Τουλάχιστον ας φτιάξουν ένα αξιοπρεπές αστυνομικό τμήμα, γιατί όταν μπαίνεις μέσα νομίζεις πως θα συναντήσεις τον Χατζηχρήστο αγκαζέ με τον Βέγγο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*