Ορεστιάδα: Άγριο ξύλο μεταξύ υπαλλήλων στην κοινή κοπή πίτας ΔΕΥΑΟ-ΚΠΑΑΔΟ, παρουσία Αντιδημάρχου, δημοτικών συμβούλων

Ορεστιάδα: Άγριο ξύλο μεταξύ υπαλλήλων στην κοινή κοπή πίτας ΔΕΥΑΟ-ΚΠΑΑΔΟ, παρουσία Αντιδημάρχου, δημοτικών συμβούλων

Μια… ωραία ατμόσφαιρα είναι εκεί στην ΔΕΥΑΟ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ορεστιάδας), αφού δεν φτάνουν οι προσφυγές της δημοτικής στο Συμβούλιο της Επικρατείας για απόλυση υπαλλήλου, οι Ερωτήσεις στην Βουλή για το συγκεκριμένο θέμα από βουλευτές του ΚΚΕ, τώρα είχαμε και άγριο ξύλο μεταξύ δύο υπαλλήλων της στην κοινή κοπή της πίτας με το ΚΠΑΑΔΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, στον Αη-Γιώργη Λεπτής, παρουσία του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Καραγιάννη, του Προέδρου του ΚΠΑΑΔΟ Γιάννη Παπαϊωάννου και του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΟ Δημήτρη τσελεμπή, άπαντες και δημοτικοί σύμβουλοι φυσικά. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν αρκετοί παρόντες εργαζόμενοι, ενώ είχε αποχωρήσει από την εκδήλωση ο δήμαρχος και Πρόεδρος παράλληλα της ΔΕΥΑΟ κ.Μαυρίδης και η βραδιά βάδιζε προς το τέλος της, ξεκίνησε μια λεκτική αψιμαχία μεταξύ δύο υπαλλήλων της ΔΕΥΑΟ, ο ένας από τους οποίους είναι συγγενικό πρόσωπο κορυφαίου θεσμικού στελέχους του δήμου Ορεστιάδας ( δύο στενοί του συγγενείς εργάζονται στην ΔΕΥΑΟ). Λόγο στον λόγο, κουβέντα στην κουβέντα, τα πνεύματα άναψαν και οι δυο άνδρες ήρθαν στα χέρια, με τον συγγενή του θεσμικού να ρίχνει κάτω τον συνάδερφο του.
Από κει και πέρα οι πληροφορίες δεν είναι ξεκάθαρες. Άλλοι υποστηρίζουν ότι συμμετείχε στο… πλάκωμα και ο θεσμικός αλλά μόνο με λεκτικές εκφράσεις και άλλοι πως πήρε ενεργό μέρος στον καυγά ρίχνοντας και αυτός μερικές… ψιλές.  Το αποτέλεσμα πάντως ήταν ο ένας από τους υπαλλήλους να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και στη συνέχεια επειδή πονούσε στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου παρέμεινε ως το μεσημέρι του Σαββάτου. Μάλιστα για το σοβαρό αυτό επεισόδιο, που προκάλεσε όπως είναι φυσικό αλγεινή εντύπωση στους παρισταμένους υπαλλήλους και όχι μόνο, αφού ενεπλάκη σε αυτό στενό συγγενικό πρόσωπο θεσμικού του δήμου Ορεστιάδας, ενημερώθηκε ο δήμαρχος και Πρόεδρος παράλληλα της ΔΕΥΑΟ Βασίλης Μαυρίδης, που κάλεσε τους δυο υπαλλήλους και τους έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι θα τους επιβληθούν και οι κυρώσεις που προβλέπονται για παρόμοιες συμπεριφορές.

2 Σχόλια

  1. Τί κάνει ο κόσμος για ένα φλουρί!

  2. Τα υπόλοιπα side της Ορεστιάδας δεν το έμαθαν δεν ασχολούνται ή δεν πρέπει και δεν το ανέφεραν?

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*