Περιπετειώδης καταδίωξη 18χρονου διακινητή και 4 λαθρομεταναστών – Το αυτοκίνητο έπεσε σε ρέμα στα Λουτρά

Περιπετειώδης καταδίωξη 18χρονου διακινητή και 4 λαθρομεταναστών – Το αυτοκίνητο έπεσε σε ρέμα στα Λουτρά

Παραλίγο νέα τραγωδία στο χωριό Λουτρά Αλεξανδρούπολης, από καταδίωξη 18χρονου διακινητή 4 λαθρομεταναστών, όταν το αυτοκίνητο του έπεσε σε ρέμα της περιοχής προσπαθώντας να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.

Στην ίδια περιοχή όπου είχαν χάσει την ζωή τους σε παρόμοιο περιστατικό 6 άτομα, ευτυχώς αυτή την φορά οι δυο τραυματίες ήταν ελαφρά και έλαβαν τελικά εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όλα ξεκίνησαν στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήματα στάσης στον 18χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνεχίζοντας της πορεία του.

Τελικά, στον οικισμό Λουτρών Έβρου το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε ρέμα. Άμεσα συνελήφθη ο 18χρονος διακινητής, ενώ όπως διαπιστώθηκε μετέφερε με το παραπάνω όχημα, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά δύο διακινούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για την παροχή πρώτων βοηθειών και ακολούθως έλαβαν εξιτήριο.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.