Επιστολή έντονης διαμαρτυρίας της παράταξης Μυτιληνού στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, για τον αποκλεισμό της από εκπομπή

Επιστολή έντονης διαμαρτυρίας της παράταξης Μυτιληνού στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, για τον αποκλεισμό της από εκπομπή

Ανακοίνωση για τον αποκλεισμό της παράταξης “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση” από την χθεσινοβραδινή εκπομπή για το θέμα των πεζόδρομων της Αλεξανδρούπολης, εξέδωσε πριν από λίγο ο επικεφαλής της Βαγγέλης Μυτιληνός.

Παράλληλα έδωσε στην δημοσιότητα και την επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε χθες στον Διευθυντή της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης και παρουσιαστή της συγκεκριμένης εκπομπής Αντώνη Τελλόπουλο, η οποία μάλιστα όπως σημειώνει δεν αναγνώσθηκε στην διάρκεια της εκπομπής. Να θυμίσουμε ότι στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν υπήρχαν εκπρόσωποι της 3ης δημοτικής παράταξης “ΑΝΑΣΑ”¨, αλλά και της 4ης παράταξης που είναι η “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση”, ενώ αντίθετα κλήθηκαν η 5η, 6η δημοτική παράταξη και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παύλος Μιχαηλίδης, που ουσιαστικά δεν εκπροσωπεί κανέναν στο δημοτικό συμβούλιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Οι αποκλεισμοί από οποιοδήποτε ΜΜΕ, δε μας πτοούν, αντιθέτως μας δυναμώνουν και μας φέρνουν πιο κοντά στους δημότες μας.
Σας παραθέτω την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλα, 23/01/2020 στον κ. Τελόπουλο της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης, με την παράκληση να αναγνωσθεί στη χθεσινή του εκπομπή «Επί του θέματος». Δυστυχώς ούτε τα προσχήματα και οι κανόνες δεοντολογίας της δημοσιογραφίας δεν κρατήθηκαν και δεν αναγνώστηκε. Τα συμπεράσματα δικά σας.


____________

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΟΣ
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ, 23-01-2020

κ. Τελόπουλε, καλησπέρα
Ενημερώθηκα από μια ανάρτηση του κ. Μιχαηλίδη ότι σήμερα το βράδυ στις 10.00 μμ ζωντανά στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ όπου εργάζεστε και στην εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ» που είστε συντονιστής θα γίνει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το θέμα των πεζοδρόμων και καλεσμένοι θα είναι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων.
Επιθυμώ να γνωστοποιήσω δημόσια μέσω της εκπομπής σας, ότι ως επικεφαλής της παράταξης «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» δεν καλέστηκα να παραβρεθώ στην εκπομπή σας ή να ορίσω εκπρόσωπο της παράταξης μου.
Προφανώς δεν γνωρίζεται ότι υπάρχει και η παράταξη ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Βαγγέλης Μυτιληνός, ούτε ότι στο δημοτικό συμβούλιο όλοι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ δημοτικοί σύμβουλοι λογίζονται ως μια παράταξη και υποθέτω ότι ρωτήθηκε και ο κος Αρβανιτίδης που συμφώνησε να εκπροσωπηθεί από τον κ. Μιχαηλίδη.
Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την επιλογή σας ως δημοσιογράφου να μην καλέστηκε η παράταξη μας.
Σας θυμίζω ότι είμαι δημοτικός σύμβουλος δέκα χρόνια και η παράταξη μας τιμήθηκε από το 9% των δημοτών μας.
Πιθανόν το ποσοστό της παράταξης μας και το γεγονός ότι συμμετέχουμε στο δημοτικό συμβούλιο με τέσσερις (4) εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους καθώς και η δική μου εμπειρία των 10 ετών ως δημοτικού συμβούλου να σας αφήνουν αδιάφορο και να προτιμήσετε παρατάξεις με μικρότερο ποσοστό, αποκλείοντας την δική μας.


Ξέρω ,ότι η φωνή μου και πολλές φορές και η παρουσία μου δεν είναι αρεστή σε κάποιους , ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που δεν με καλέσατε.
Αν προβάλετε ως δικαιολογία (όπως στο παρελθόν) ότι δεν υπάρχει άλλη πολυθρόνα στο ΠΑΝΕΛ, σας θυμίζω ότι δεν διαπραγματεύτηκα πολυθρόνα και μάλιστα αμειβόμενη και να σας θυμίσω ότι η τεχνολογία σήμερα επιτρέπει συμμετοχή και με άλλους τρόπους όπως Skype, ​άλλο παράθυρο κτλ.
Εμείς αν και αποκλεισμένοι από τον σταθμό σας, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο πάθος να δημοσιοποιούμε τις θέσεις μας , με άλλους τρόπους επικοινωνίας που ευτυχώς η τεχνολογία ανέπτυξε , ώστε να ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας.
Όσο για εσάς πραγματικά λυπάμαι για την τακτική σας.

Για την
ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Βαγγέλης Μυτιληνός

Ένα σχόλιο

  1. ΜΜΕ ειδικά στο τόπο μας, κατά τη γνώμη μου(είναι για χώρους καί τραγούδια) δεν ασχολούνται βαθιά με τα προβλήματα του τόπου μας.Ο λόγος η ίδιη δεν θέλουν να έχουν προβλήματα από κάποιους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*