Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Ενδιαφέρον της ΟΝΕΧ των Ναυπηγείων Σύρου, για συμμετοχή στο ελληνοαμερικανικό επενδυτικό σχήμα

Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Ενδιαφέρον της ΟΝΕΧ των Ναυπηγείων Σύρου, για συμμετοχή στο ελληνοαμερικανικό επενδυτικό σχήμα

Την στιγμή που η αξιοποίηση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία, με τον διαγωνισμό να αναμένεται σύντομα από την Κυβέρνηση μαζί με αυτό για τα άλλα λιμάνια, έρχονται νέες πληροφορίες για το ενδιαφέρον ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών να επενδύσουν στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, μετά τον Ελληνοαμερικανό Τζων Χαραλαμπάκη, Διευθύνων Σύμβουλο της Financial Group BlackSummit, που ως εκπρόσωπος επενδυτικού fund που ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στον διαγωνισμό για το λιμάνι που θα πραγματοποιήσει το ΤΑΙΠΕΔ βρέθηκε ήδη αρκετές φορές στην Αλεξανδρούπολη, προκύπτει ενδιαφέρον από έναν πολύ… ισχυρό παίκτη. Πρόκειται για την ΟΝΕΧ Group με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Πάνο Ξενοκώστα, η οποία ανέλαβε ήδη τα Ναυπηγεία Νεώριο Σύρου και τα οδηγεί με επιτυχία σε μια νέα εποχή, ενώ ενδιαφέρεται και για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

-Αλεξανδρούπολη: Ο Ελληνοαμερικανός Τζων Χαραλαμπάκης, εκπρόσωπος επενδυτικού fund, ήρθε και έκανε συναντήσεις για το λιμάνι

Ο κ.Ξενοκώστας που είναι επικεφαλής της ONEX έδειξε ενδιαφέρον να συμμετέχει στο ελληνοαμερικανό επενδυτικό σχήμα που θα αναλάβει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα για όλα αυτά είναι ενήμερος και ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος κατά την ομιλία του στην συμφωνία για τα Ναπυγεία Σύρου είχε μιλήσει με πολύ κολακευτικά λόγια για την ΟΝΕΧ και παράλληλα αποκάλυψε τότε το ενδιαφέρον Αμερικανών επενδυτών και για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας.

Ο κ.Χαραλαμπάκης που “τρέχει” το συγκεκριμένο επιχειρηματικό project το οποίο ενδιαφέρει αρκετούς Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες, μια και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και γενικότερα η περιοχή ενδιαφέρει τις ΗΠΑ και στρατιωτικά για τους γνωστούς λόγους, έχει συναντηθεί και με τη νέα διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, τους Χατζημιχαήλ-Χατζηκωνσταντίνου, ενώ επισκέπτεται την πόλη μας χωρίς να δίνει δημοσιότητα, προκειμένου να ενημερωθεί και να εξετάσει αρκετά θέματα και ζητήματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*