ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος ο βουλευτής Τάσος Δημοσχάκης με όσα κυκλοφορούν για δομές λαθρομεταναστών: “Κάποιοι παρασιτικοί τύποι…”

ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος ο βουλευτής Τάσος Δημοσχάκης με όσα κυκλοφορούν για δομές λαθρομεταναστών: “Κάποιοι παρασιτικοί τύποι…”

Έξαλλος εμφανίστηκε ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Τάσος Δημοσχάκης, κατά τον χαιρετισμό του χθες βράδυ στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Ένωσης Αποστράτων νομού Έβρου όπου παραβρέθηκε, μια και ως πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ είναι και μέλος της.

Ο κ.Δημοσχάκης αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την δήλωση του Κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στην Αλεξανδρούπολη, ότι δεν πρόκειται η Κυβέρνηση να δημιουργήσει καμιά δομή φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών, επιτέθηκε σε κάποιους που θεωρεί ότι υποστηρίζουν για τον ίδιο πως έχει ανάμιξη στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να πείσει δημάρχους του Έβρου για την δημιουργία κάποιας δομής λαθρομεταναστών στην περιοχή μας. Αυτό προφανώς συνέβη, επειδή όπως έγραψε και το Evros-news.gr, έπαιξε ρόλο στην παρουσία του δημάρχου Διδυμοτείχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις και τον… συμβουλεύει με την εμπειρία του στον χειρισμό ζητημάτων, στην Αθήνα για να συζητήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη για την πιθανότητα δημιουργίας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Έβρο.

Προφανώς ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στις εκλογές του Ιουλίου 2019, πληροφορήθηκε τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν ήδη στο Διδυμότειχο σε αυτό το ενδεχόμενο και τις βολές που δέχεται και ο ίδιος για τις συγκεκριμένες εξελίξεις, αφού κάποιοι τον κατηγορούν (απαράδεκτο σίγουρα) πως θέλει να δείξει… καλή διαγωγή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου στον επόμενο κυβερνητικό ανασχηματισμό να τον… υπουργοποιήσει.

Γι’ αυτό και στην σύντομη ομιλία-χαιρετισμό του, μίλησε για… παρασιτικούς τύπους. “Θέλω να σας δηλώσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι ο πρώην Αρχηγός της Αστυνομίας, ο βουλευτής τον οποίο έχετε τιμήσει απλόχερα (ο ίδιος δηλαδή), αγαπά αυτό τον τόπο, τον υπερασπίζεται και μάλιστα τον υπερασπίζεται με πολύ μεγάλο αγώνα.   Διότι πολλά πράγματα γίνονται και λέγονται και πολλά λέγονται χωρίς να γίνονται. Αλλά όμως τα περισσότερα που έχουν την σφραγίδα της ασφάλειας και της άμυνας της χώρας και της περιοχής μας, πρέπει ορισμένοι παρασιτικοί τύποι να είναι προσεκτικοί. Με αυτή την δήλωση η οποία έχει αποδέκτες πολλούς, χαιρετίζω και πάλι την αποψινή εκδήλωση”.

ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΕΒΡΟ!! ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΉΛΩΣΗ ΔΙΑ ΣΤΌΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΎ ΕΚΠΡΟΣΏΠΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΕΤΣΑ!!

ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!! ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑ ΣΤΌΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΎ ΕΚΠΡΟΣΏΠΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΕΤΣΑ!! Κυβερνητικός εκπρόσωπος, @Stelios Petsas

Gepostet von Anastasios Dimoschakis- Αναστάσιος Δημοσχάκης am Samstag, 25. Januar 2020