ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Οι “μνηστήρες” της ΝΟΔΕ, τα Fake κομμένα δέντρα και η… χαμένη δεοντολογία

ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Οι “μνηστήρες” της ΝΟΔΕ, τα Fake κομμένα δέντρα και η… χαμένη δεοντολογία

Όταν τα λέγαμε την Παρασκευή, δεν περίμενα ότι μετά από τρεις ημέρες θα μεσολαβούσαν τόσα γεγονότα, ώστε να… πιάσει δουλειά και πάλι ο “Ναρκαλιευτής”. Αν και θα έπρεπε να το περιμένω, με επισκέψεις του Κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Έβρου, αλλά και πολλές… πίτες γενικώς.

Μιλάμε, ότι είναι τους… λυπάσαι βουλευτές, θεσμικούς της αυτοδιοίκησης και κάθε λογής εκλεγμένους ή ακόμα και διορισμένους, αφού δεν προλαβαίνουν να πηγαίνουν από…πίτα σε πίτα (προσοχή διορθωτή μην ξεφύγει κανένα γράμμα και παρεξηγηθούμε). Γιατί να τα λέμε όλα. Οι ίδιοι που λένε διάφορα και κατηγορούν πολιτικούς κάθε λογής ότι είναι μόνο να τρέχουν στο… κοπή το πίτα, έτσι και λείψει κάποιος από την εκδήλωση τους, στραβομουτσουνιάζουν και γκρινιάζουν.

Η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Έβρου πάντως, έβγαλε ειδήσεις αλλά και “ειδήσεις”. Όχι, όσα είπε ο επίτιμος προσκεκλημένος κ.Πέτσας, πως δεν ήταν αναμενόμενα. Ακόμα και οι διαβεβαιώσεις ότι δεν σκοπεύει η Κυβέρνηση να δημιουργήσει… κλειστά κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών. Βέβαια άφησε κατά την γνώμη μου “παράθυρο”, αναφερόμενος σε ταυτοποίηση όσων έρχονται, σε παραμονή μέχρι να κριθεί αν δικαιούνται ασύλου και αυτά είναι φυσικό να δημιουργούν ανησυχία.

Γιατί είχε ειπωθεί και είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις, ότι ο Έβρος και η Θράκη εξαιρούνται από οποιαδήποτε δημιουργία νέας δομής, κάθε μορφής. Αν ισχύει αυτό, γιατί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης κάλεσε στην Αθήνα τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου για συνάντηση; Τι συζήτησαν; Για τους Συνοριοφύλακες που μένουν χρόνια τώρα στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του, το “Πλωτίνη” και αποτελούν στάνταρ πελάτες; Όχι βέβαια.

Πιστεύει ότι θα επανεκλεγεί Πρόεδρος ο Παρασκευόπουλος

Η είδηση από την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Έβρου, κρύβεται στα λόγια του νυν Προέδρου της Άκη Παρασκευόπουλου, ο οποίος προανήγγειλε ουσιαστικά ότι θα είναι τον ερχόμενο Μάιο εκ νέου υποψήφιος. Όπως είπε: “Ραντεβού του χρόνου. Θα είμαι εδώ, σε αυτή την θέση με τους συνεργάτες μου και θα σας περιμένω να απαριθμήσουμε τις πρώτες μας επιτυχίες μας στον τόπο μας”.

Ο κ.Παρασκευόπουλος δηλαδή, αποφάσισε να είναι εκ νέου υποψήφιος για Πρόεδρος της ΝΟΔΕ; Θα συνεχίσει δηλαδή η Νέα Δημοκρατία να έχει στον Έβρο επικεφαλής έναν… εργολάβο δημοσίων έργων; Αυτό δεν είναι… αντιδεοντολογικό; Δεν την εκθέτει; Δεν θα μιλούν κάποια για διαπλοκή; Αυτό δεν αποτέλεσε έναν από τους λόγους που ο νυν Πρόεδρος της ΝΟΔΕ απορρίφθηκε τόσο για τον ΟΛΑ, όπου είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και τον “έσπρωχναν” κάποιοι, αλλά και για το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης;

Τα λόγια του αυτά πάντως… πυροδότησαν άμεσα συζητήσεις μέσα στην αίθουσα και αυτό ήταν ουσιαστικά το μοναδικό θέμα συζήτησης. Κάποιοι χαμογελούσαν ειρωνικά, γιατί είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, προκειμένου ο Άκης Παρασκευόπουλος να μην επανεκλεγεί, αφού… εκθέτει το κυβερνών κόμμα. Οι λάθος χειρισμοί που έκανε εξάλλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας όσο και δήμων, αλλά και στις εθνικές εκλογές σε βουλευτικό επίπεδο με την ανυπαρξία του, δεν έχουν ξεχαστεί από αρκετούς.

Μόνο ως… αστείο υπάρχει αυτή η περίπτωση

Όσο για τους υπόλοιπους “μνηστήρες”, δεν κυκλοφόρησαν άλλα ονόματα. Αυτό του περιφερειακού συμβούλου Κώστα Εξακουστού, που κατέβηκε ως “αντάρτης” με την παράταξη Τοψίδη κόντρα στην επίσημη επιλογή του κόμματος και του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, μόνο ως… αστείο φυσικά μπορεί να εκληφθεί. Όχι για τα όσα προανέφερα, αλλά γιατί δεν έχει το παραμικρό έρεισμα στον κομματικό μηχανισμό.

Κάτι δημοτικοί σύμβουλοι του Βαγγέλη Λαμπάκη, ελάχιστοι στον αριθμό, που η παράταξη τους έχασε τις δημοτικές εκλογές (Ζιώγες και παρόμοιοι), είναι μόνο αυτοί που πιθανόν θα συμπαρατάσσονταν μαζί του. Η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών τον θεωρεί “λίγο” και… ανύπαρκτο κομματικά, αλλά και αυτοδιοικητικά και έχει απόλυτα δίκιο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προκύψει ενδιαφέρον από κάποιους, οι οποίοι τώρα δεν θέλουν  να… ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Μάλιστα μια παρέα που είχε σχέση παλαιότερα με τη ΝΟΔΕ και έπαιξε σημαντικό ρόλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές που πέρασαν στηρίζοντας την επιλογή του κόμματος στην Περιφέρεια, όταν άλλοι, με πρώτο το νυν Πρόεδρο Παρασκευόπουλο... σφύριζαν αδιάφορα ή κρατούσαν ουδέτερη στάση αν δεν βοηθούσαν τον φίλο μου Τάκη (Τάκης, Τάκης, οέ,οέ,οέ) Τοψίδη, δεν αποκλείεται να αναμιχθούν και πάλι.

Τους “ενόχλησε” η παρουσία Ζαμπούκη

Στις παρουσίες-εκπλήξεις και αυτή του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη. Μπορεί ο ίδιος να μην ανήκει κομματικά στη Ν.Δ, όπως και σε κανένα άλλο κόμμα, ιδεολογικά να τον τοποθετούν στην κεντροαριστερά, αλλά ως θεσμικός εκπρόσωπος της πόλης, πολύ σωστά έκανε και ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση που του έγινε. Όπως είχε παραστεί πριν λίγο καιρό και σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη με ομιλητή τον αδερφό του Τζανακόπουλου.

Είναι άλλωστε δήμαρχος όλων κατοίκων του δήμου, πολλοί από τους οποίους ανήκουν στη Ν.Δ και τον ψήφισαν τόσο την πρώτη όσο και την δεύτερη Κυριακή, ενώ και δημοτικοί του σύμβουλοι όπως ο Δημήτρης Κολγιώνης, ο Θόδωρος Βουρδόλης και άλλοι, ανήκουν στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Προς τι λοιπόν η “έκπληξη” κάποιων, που προσπάθησαν να σχολιάσουν ειρωνικά την παρουσία του σε στήλη συγκεκριμένου σάιτ;

Όταν ο κ.Ζαμπούκης βρέθηκε σε εκδήλωση του κόμματος στο οποίο ανήκουν και… αβαντάρουν προκλητικά από το κανάλι στο οποίο εργάζονται και φυσικά στο σάιτ τους που αγόρασαν πρόσφατα, δεν είδαμε να εκφράζουν τις ίδιες απορίες, ούτε να σχολιάζουν με τον ίδιο τρόπο. Εκτός αν το έκαναν, γιατί… ενοχλήθηκε ο Βαγγέλης Λαμπάκης, μόλις είδε στην πίτα της ΝΟΔΕ Έβρου τον Γιάννη Ζαμπούκη. “Τι θέλει εδώ… αυτός; Δεν πιστεύω να του δώσουν και τον λόγο”, άρχισε να γκρινιάζει όπως μαθαίνω.

Μετά το Lifo, η Κύπρου στην “Εφημερίδα των Συντακτών”

Δεν πέρασαν παρά τρεις ημέρες από το προηγούμενο ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ, όπου και σας ανέλυσα την μεθόδευση που υπήρξε από την πλευρά του τέως (τέως, τέως, τέως έτσι για να το… χωνέψει) δημάρχου Αλεξανδρούπολης, στο θέμα του νέου κανονισμού πεζοδρόμων της Αλεξανδρούπολης. Το… ξαφνικό (;) δημοσίευμα στο σάιτ του περιοδικού life style, το… κουλτουριάρικο LIFO, που δημοσίευσε επιστολή “αγανακτισμένου αναγνώστη-δημότη” της Αλεξανδρούπολης, για την πρόθεση να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία ο πεζόδρομος της οδού Κύπρου.

Όπως θυμάστε, ο συγκεκριμένος ανώνυμος, εξαπέλυσε “επίθεση” κατά της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη ότι θέλει να καταργήσει τους πεζόδρομους και το συγκεκριμένο σάιτ του ομώνυμου περιοδικού την δημοσίευσε. Κατά… διαβολική σύμπτωση, πρώτο-πρώτο το “ανακάλυψε” το Evrosonline που ανήκει πλέον στον Διευθυντή Ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης Αντώνη Τελλόπουλο (περιμένω ακόμα την φωτογραφία που υποσχέθηκε δημόσια να μου στείλει και θα φαίνεται… ωραίος να την χρησιμοποιώ) και το αναδημοσίευσε. Ο ίδιος μάλιστα, με το όνομα του έγραψε παρόμοιο άρθρο και στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, γνωστό συριζοέντυπο, με το ίδιο ακριβώς θέμα.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά διοργάνωσε και ολόκληρη εκπομπή στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, που παρουσίασε ο ίδιος και αναφέρθηκε διεξοδικά στην δημοσίευση του LIFO. Είναι η γνωστή εκπομπή… αποθέωση καταπάτησης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, από κανάλι που χρησιμοποιεί δημόσια συχνότητα και οφείλει με βάση τους νόμους και τις αποφάσεις του ΕΣΡ να τηρεί κάποιους κανόνες.

Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Σε εκείνη την εκπομπή λοιπόν, δεν βρέθηκαν εκπρόσωποι της 3ης και 4ης δημοτικής παράταξης, δηλαδή της “ΑΝΑΣΑ” και της “Αδέσμευτης Νέας Αυτοδιοίκησης” του Βαγγέλη Μυτιληνού, που κατά σύμπτωση ψήφισαν υπέρ της πρότασης της δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη. Την οποία εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Θόδωρος Βουρδόλης, ενώ… απέναντι του είχε 4 εκπροσώπους παρατάξεων που ψήφισαν κατά της πρότασης για τους πεζόδρομους.

Τέσσερις εναντίον ενός και αν βάλουμε και τον παρουσιαστή κ.Τελλόπουλο που είναι πιο… φανατικός εναντίον της πρότασης και από τον Βαγγέλη Λαμπάκη, με τον οποίο καπνίζουν μαζί πούρα και συνδιασκεδάζουν στο εξοχικό του τέως (τέως, τέως, τέως, έτσι για να το… χωνέψει) δημάρχου Αλεξανδρούπολης στα Δίκελλα, ήταν 5-1. Για τέτοια… αποθέωση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας μιλάμε.

Κι αν στον επικεφαλής της “ΑΝΑΣΑ” Γιάννη Καρυπίδη τηλεφώνησαν και δήλωσε ότι δεν μπορούσε να παραστεί (υπάρχουν άλλοι 5 δημοτικοί του σύμβουλοι που μπορούσαν), στον κ.Μυτιληνό δεν τηλεφώνησαν καν. Μάλιστα δεν διάβασαν ούτε την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε προσωπικά στον Διευθυντή Ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης και παρουσιαστή της εκπομπής. Ακόμα και όταν ο Αντιδήμαρχος κ.Βουρδόλης αναρωτήθηκε γιατί απουσιάζουν κάποιες παρατάξεις, δεν πήρε ουσιαστική απάντηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ του οποίου είναι στέλεχος τέτοια αντίληψη έχει;

Ενώ λοιπόν επιλέχθηκαν, εκτός του εκπροσώπου της παράταξης Λαμπάκη Κώστα Γκοτσίδη, εκπρόσωποι της 5ης παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” (η Νίκη Δραμανίδου), της 6ης παράταξης του Δημήτρη Λαζόπουλου (ο Πετρίδης που δεν είναι καν εκλεγμένος) και φυσικά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παύλος Μιχαηλίδης που δεν εκπροσωπεί ουσιαστικά κανέναν στο δημοτικό συμβούλιο, αποκλείστηκε ο Βαγγέλης Μυτιληνός.

Την άλλη μέρα και αφού ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας και δημοσιοποίησε την επιστολή, στο δελτίο ειδήσεων ο Αντώνης Τελλόπουλος με την παρουσιάστρια Χριστίνα Κουματζίδου, αφού αρχικά αναφέρθηκαν στο Evros-news.gr και στον Κώστα Πιτιακούδη “φωτογραφίζοντας” μας, προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Κι αντί να του ζητήσουν συγνώμη για τον αποκλεισμό, κόντρα σε κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας, τον ειρωνεύονταν και ο κ.Τελλόπουλος του έκανε μάλιστα και άγρια προσωπική, χυδαία επίθεση.

Κι εδώ τίθεται θέμα και για τον ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, του οποίου είναι γνωστό στέλεχος ο κ.Τελλόπουλος και έχει μετατρέψει τόσο το κανάλι στο οποίο εργάζεται ως Διευθυντής όσο και το σάιτ του, σε… Αυγή του Έβρου. Αυτή την αντίληψη έχουν για την δημοσιογραφική δεοντολογία ο Μενέλαος Μαλτέζος, που έχει μόνιμη προβολή από κανάλι και σάιτ του Τελλόπουλου (ούτε… συνιδιοκτήτης να ήταν όπως σχολιάζουν κάποιοι) και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Σπύρος Δέδογλου ή μόνο ο ΣΚΑΪ είναι ο προκλητικός και τους ενοχλεί;

Γιατί τον ενοχλούν τα… κοψίδια της οδού Κουντουριώτου

Στην χθεσινή στήλη “Τισιφόνη” στο σάιτ του Αντώνη Τελλόπουλου (τόση τζάμπα διαφήμιση και αναγνώστες π[ου του στέλνω θα ζητήσω ποσοστά απ’ τις διαφημίσεις που… δεν έχει), σχολιάστηκε επίσης ειρωνικά η ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Θόδωρου Βουρδόλη, ότι πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να πεζοδρομηθεί η οδός Κουντουριώτου, όπου βρίσκονται μαγαζιά με… κοψίδια γενικώς. Πολλά βέβαια που υπήρχαν εκεί παλαιότερα έκλεισαν, από την στιγμή που δόθηκε στην κυκλοφορία, αλλά δεν αποκλείεται τώρα που θα πεζοδρομηθεί να ξανανοίξουν. Σε αντίθεση με την οδό Κύπρου, η οποία λειτουργεί ως πεζόδρομος μήνες και μόνο ένα καφέ άνοιξε και αυτό με το ζόρι.

Την συγκεκριμένη οδό Κουντουριώτου λοιπόν, την αποκάλεσαν οδό Χοληστερίνης. Τι τους ενοχλεί ο… Καναβίδης και οι άλλοι. Μάλλον δεν θα γράφει τελικά την στήλη ο ίδιος ο Τελλόπουλος, Γιατί η εμφάνιση του, όπως και του δικού μας του Πιτιακούδη, μόνο… fitness δεν είναι και δείχνει ότι… αποθεώνουν τα ξίγκια, τα παϊδάκια, τα σουβλάκια και κάθε μορφής κοψίδια κάθε φορά που κάθονται για φαγητό. Οπότε, άλλος ή άλλη (μια και έχει γυναικείο όνομα) θα την γράφει. Ο Τελλόπουλος άλλωστε, προτιμάει παρέα με τον κ.Λαμπάκη και το fashion icon Γκοτσίδη, τους… αστακούς, τα… σούσια και τα ακριβά φαγητά.

Η “επίθεση” Τελλόπουλου για… Fake κόψιμο δέντρου, σε Ζαμπούκη και

δημοσιογραφικό οργανισμό Κονδύλη (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ)

Σαν να μην έφτανε αυτό, χθες ο Διευθυντής Ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης Αντώνης Τελλόπουλος, έκανε μέσα από το σάιτ του Evrosonline και την στήλη με γυναικεία υπογραφή “Τισιφόνη” άγρια επίθεση στον ιστορικό Δημοσιογραφικό Οργανισμό Κονδύλη, που εκδίδει την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ και διαθέτει το κανάλι ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και το ραδιοφωνικό σταθμό  Θράκη Fm, φέρνοντας έτσι έμμεσα σε… ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ τα δύο κανάλια της Αλεξανδρούπολης και του νομού.

Μόνο που όσα έγραψε είναι Fake news, γιατί ανέφερε με ειρωνικό τίτλο: “Το κομμένο δέντρο της ενημέρωσης” ότι:Ένα ακόμη δέντρο κόπηκε στο κέντρο της πόλης και αναμένονται οι ανάλογες αντιδράσεις από οικολόγους και ΜΜΕ που επέδειξαν ιδιαίτερη οικολογική ευαισθησία. Με καλύτερη θέα έχεις την δυνατότητα να βλέπεις και πιο καθαρά τα πράγματα”. Οι δυο φωτογραφίες είναι μάλιστα μπροστά ακριβώς από τα γραφεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κονδύλη. Η μία με το κομμένο δέντρο πρόσφατη και η άλλη από το google με το δέντρο στην θέση του.

Θέλησε έτσι να “χτυπήσει” την δημοτική αρχή Ζαμπούκη, εννοώντας ότι δέχθηκε να κοπεί το συγκεκριμένο δέντρο, αλλά και το ανταγωνιστικό στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση όπου είναι Διευθυντής, το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, με το συγκεκριμένο… ΜΑΪΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. Γιατί όπως αποδείχθηκε από την απάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Ηλία Δαστερίδη, το συγκεκριμένο δέντρο κόπηκε πριν από… 1,5 χρόνο, από την δημοτική αρχή του… αγαπημένου του Βαγγέλη Λαμπάκη.

Το δέντρο κόπηκε επί Λαμπάκη πριν 1,5 χρόνο

Κι αυτό έγινε επειδή το δέντρο έσπασε και ήταν επικίνδυνο. Απλά ο κορμός έμεινε και οι πλάκες που υπήρχαν γύρω του έσπασαν, με αποτέλεσμα πρόσφατα μια κυρία να σκοντάψει και να τραυματιστεί. Ενημερώθηκε λοιπόν η Αντιδημαρχία Πρασίνου και πήγε και έκανε μια παρέμβαση, κλείνοντας τις τρύπες, ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις. Άρα, το δέντρο δεν κόπηκε τώρα, αλλά επί δημαρχίας Λαμπάκη και απλά αυτό το διάστημα έγινε η παρέμβαση για να αποφευχθούν άλλα ατυχήματα.

Όλα αυτά μάλιστα ο κ.Δαστερίδης τα έγραψε στην προσωπική σελίδα στο facebook του πρώην Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κώστα Γκοτσίδη, ο οποίος κοινοποίησε το δημοσίευμα κατά της οικογένειας Κονδύλη και του Δημοσιογραφικού της Οργανισμού, από το σάιτ του Αντώνη Τελλόπουλου. Με τον οποίο είναι επίσης “κολλητός”, συνδιασκεδάζουν και συνκαπνίζουν πούρα παρέα με τον κ.Λαμπάκη, ενώ στην πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή για τους πεζόδρομους, ο κ.Γκοτσίδης “καρφώθηκε” προαναγγέλοντας με φανερ’ή… αγωνία το ρεπορτάζ με το δημοσίευμα του Lifo.

Προφανώς ο Κώστας Γκοτσίδης, που πέντε χρόνια ως Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ήταν  ανύπαρκτος, ανίκανος να διευθύνει τις συνεδριάσεις μόνος του και αυτό φάνηκε την μια φορά που έλειψε ο τέως (τέως, τέως, τέως έτσι για να το… χωνέψει) δήμαρχος κ.Λαμπάκης, που τα έκανε… θάλασσα και αντέδρασαν ακόμα και οι δικοί του σύμβουλοι σε όσα ασυνάρτητα έκανε και έλεγε.

Ο κ.Γκοτσίδης λοιπόν, που ασχολείται μόνο με τα εντυπωσιακά κοστούμια, τα μεταξωτά μαντιλάκια και τα μυτερά παπούτσια σαν αυτά που σκοτώνουν κατσαρίδες στη γωνία (το χρήμα δεν κρύβεται), στράφηκε για να στηρίξει τα… Fake news του φίλου του Τελλόπουλου, κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κονδύλη. 

Το έκανε επειδή θέλει να παριστάνει τον μελλοντικό επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαμπάκη; Μα δεν έμαθε ότι διεκδικεί το “δαχτυλίδι” της… διαδοχής ο… Παυλάρας Μιχαηλίδης (τέλος το Αντιδήμαρχος Υπογειοποίησης ή Αντιδήμαρχος… Χάμουργκας, αφού μόνος του αποφάσισε ότι το έργο που πρότεινε δεν το πιστεύει ούτε ο… ίδιος με βάση όσα είπε στο δημοτικό συμβούλιο).

Πότε θα συνειδητοποιήσει ότι είναι απλός αστυνομικός;

Κι απ’ τον Γκοτσίδη στον Γκότση. Συγνώμη, αλλά ως τι παρέστη ο δημοτικός σύμβουλος Φερών στην σύσκεψη που έγινε στο Τμήμα Συνοριοφυλάκων με τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα που το επισκέφθηκε; Δεν έχει αντιληφθεί ότι δεν είναι πλέον Αντιδήμαρχος, αλλά ένας απλός αστυνομικός; Ούτε συνδικαλιστής της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου είναι, άρα πως παρέστη εκεί παρουσία μάλιστα των προϊσταμένων του Αστυνομικών Διευθυντών Μακεδονίας-Θράκης Νίκου Μενεξίδη και Αλεξανδρούπολης Παναγιώτη Καρτάλη;

Αν ο ίδιος είναι σε… χειρότερη κατάσταση από τον επικεφαλής της παράταξης του Βαγγέλη Λαμπάκη και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το νέο του ρόλο, αν δεν έχει αυτοσεβασμό και ρεζιλεύεται για να βγάλει μια φωτογραφία παριστάνοντας τον συγχωρεμένο “Μητσάρα”, μήπως θα πρέπει να του θυμίσουν άλλοι την θέση του που έχει πλέον ως ένας απλός αστυνομικός και δημοτικός σύμβουλος και τους φέρνει σε δύσκολη θέση αμηχανίας. Κι εννοώ τους Προϊσταμένους του στην ΕΛ.ΑΣ; Γιατί οι άλλοι αστυνομικοί όχι μόνο γελάνε, αλλά απορούν πως οι ανώτεροι τους ανέχονται το θράσος του και τις αστειότητες του.

Ο… Ναρκαλιευτής