Τweet-επιβεβαίωση του Αμερικανού Πρέσβη της αποκάλυψης μας ότι η ONEX Shipyards ενδιαφέρεται για το λιμάνι Αλεξανδρούπολης!!!

Τweet-επιβεβαίωση του Αμερικανού Πρέσβη της αποκάλυψης μας ότι η ONEX Shipyards ενδιαφέρεται για το λιμάνι Αλεξανδρούπολης!!!

Πανηγυρική επιβεβαίωση της χθεσινής μας αποκάλυψης, ότι η κορυφαία εταιρεία ONEX Shipyards του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία  Πάνου Ξενοκώστα, η οποία ανέλαβε ήδη τα Ναυπηγεία Νεώριο Σύρου και διαθέτοντας πολλά εκατομμύρια τα οδηγεί με επιτυχία σε μια νέα εποχή, ενώ ενδιαφέρεται να κάνει το ίδιο και μάλιστα προχωράει και στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, ετοιμάζεται να μπει και στο επενδυτικό σχήμα που θέλει να αναλάβει το λιμάνι Αλεξανδρούπολης, είχαμε πριν λίγο από τον Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα Τζέφρυ Πάιατ.

Με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, ο κ.Πάιατ επιβεβαώνει πλήρως το Evros-news.gr, αφού στην φωτογραφία της συνάντησης τους με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση, κάνει αναφορά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και το ενδιαφέρον της ONEXShipyards με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Πάνο Ξενοκώστα. Όπως γράφει ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα:

“Συζητήσαμε με τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη την μεγάλη πρόοδο με την ONEX Shipyards  στη συμφωνία για την αναζωογόνηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας και κοιτάξαμε την επικείμενη προσφορά για το λιμάνι Αλεξανδρούπολης τον Μάρτιο, από συνεργασία των ΗΠΑ με συμμετοχή ιδιωτικού-δημόσιου τομέα, που θα είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την προσέλκυση επενδύσεων των ΗΠΑ στην Ελλάδα”.

ΙΔΟΥ και το χθεσινό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Evros-news.gr που επιβεβαίωσε πανηγυρικά ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρυ Πάιατ.

-Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Ενδιαφέρον της ΟΝΕΧ των Ναυπηγείων Σύρου, για συμμετοχή στο ελληνοαμερικανικό επενδυτικό σχήμα

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*