Αλεξανδρούπολη: Η οδός Αθανασίου Διάκου προβλέπονταν πεζόδρομος στην κυκλοφορική μελέτη, αλλά έγινε δρόμος επί Λαμπάκη!!!

Αλεξανδρούπολη: Η οδός Αθανασίου Διάκου προβλέπονταν πεζόδρομος στην κυκλοφορική μελέτη, αλλά έγινε δρόμος επί Λαμπάκη!!!

Κροκοδείλια δάκρυα χύνουν κάποιοι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης, με πρώτους και καλύτερους τον τέως δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τους δημοτικούς του συμβούλους, για το ενδεχόμενο να δοθεί στην κυκλοφορία η περιβόητη οδός Κύπρου την οποία πεζοδρόμησαν επί θητείας τους.

Έχουν… ξεσηκώσει τον κόσμο, ξαφνικά προέκυψαν δημοσιεύματα σε αθηναϊκά σάιτ περιοδικών life style, όπως του  Lifo για παράδειγμα που δέχθηκε ανώνυμη (;) επιστολή αγανακτισμένου πολίτη για το “έγκλημα” της δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη, ενώ και η Εφημερίδα των Συντακτών με άρθρο του Διευθυντή της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης Αντώνη Τελλόπουλου, έγραψε περίπου τα ίδια. Για τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του που δεν θέλουν τους πεζόδρομους, αλλά επιμένουν να τηρήσουν μια βασική προεκλογική τους δέσμευση ότι θα δίνονταν και πάλι στην κυκλοφορία η οδός Κύπρου και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τους ψήφισαν οι πολίτες.

Ο κ.Λαμπάκης και οι άλλοι που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ότι… καταργούνται οι πεζόδρομοι, ξεχνούν όμως πολύ γρήγορα. Γιατί επί δικής του θητείας η οδός Αθανασίου Διάκου προβλέπονταν μέσα στην κυκλοφοριακή μελέτη την οποία ο ίδιος συνέχεια επικαλείται ως… ευαγγέλιο, ότι είναι πεζόδρομος. Φαίνεται άλλωστε και από τις τρύπες στο δρόμο όπου έμπαινε το ειδικό σήμα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Με απόφαση όμως του δημοτικού συμβουλίου επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη, αυτό  άλλαξε και η οδός Αθανασίου Διάκου όπως γνωρίζουν όλοι, αν και στρωμένος με ειδικές πλάκες, έγινε δρόμος. Για τέτοιους υποκριτές μιλάμε.