Η ανακοίνωση της «AGROTECH S.A» των συμπατριωτών μας Μποζατζίδη-Μητσιολίδη, για την πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της

Η ανακοίνωση της «AGROTECH S.A» των συμπατριωτών μας Μποζατζίδη-Μητσιολίδη, για την πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της

-Το συμβάν θα αποτελέσει την απαρχή ενός νέου δυναμικού ξεκινήματος για τον όμιλό μας

Με ανακοίνωση του ο όμιλος εταιρειών «AGROTECH S.A»-JOHN DEERE και οι Οικογένειες των συμπατριωτών μας κορυφαίων επιχειρηματιών από την Ορεστιάδα Μποζατζίδη & Μητσιολίδη, αναφέρονται στην μεγάλη πυρκαγιά που έπληξε τις εγκαταστάσεις τους στην Θεσσαλονίκη και ευχαριστούν όλους για την συμπαράσταση τους.

“Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 2020, στις εγκατάστασεις του ομίλου μας στο 8ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθηνών, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, από άγνωστη έως τώρα αιτία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του κεντρικού κτηρίου στο οποίο στεγάζονταν τα τμήματα των πωλήσεων, των ανταλλακτικών και του λογιστηρίου.

Προτεραιότητα των μελών της διοίκησής μας υπήρξε η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας όλων των υπαλλήλων του ομίλου μας, οι οποίοι απομακρύνθηκαν όλοι με επιτυχία.

Θερμές ευχαριστίες προσωπικά τόσο σε κάθε έναν από εσάς για τη φυσική παρουσία, τη στήριξη και τη συνδρομή του το χθεσινό βράδυ,καθώς και στο πυροσβεστικό σώμα που κινητοποιήθηκε άμεσα, εργάστηκε με ζήλο και επιτέλεσε το καθήκον του με προσήλωση. Το χθεσινό συμβάν θα αποτελέσει την απαρχή ενός νέου δυναμικού ξεκινήματος για τον όμιλό μας.

Από σήμερα κιόλας αποκαταστάθηκαν όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα με σκοπό την συνεχή εξυπηρέτησή των πελατών μας σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Επιπλέον, όλα τα καταστήματά μας συμπεριλαμβανομένου και της Θεσσαλονίκης,  είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλη την γκάμα ανταλλακτικών και μηχανημάτων που χρειάζεστε με σκοπό να συνεχίσει να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες.

Σας καλούμε να βρεθείτε στο πλευρό μας, αρχής γενομένης από την 28η διεθνή έκθεση AGROTICA, το διάστημα 30/01-02/02/2020 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, για να σας εξυπηρετήσουμε.

Εκ μέρους του ομίλου «ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ» και της εταιρείας «AGROTECH SA»

Οικογένεια Μποζατζίδη & Οικογένεια Μητσιολίδη

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*