Σημαντικά αιτήματα έθεσαν στον Κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης

Σημαντικά αιτήματα έθεσαν στον Κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης

Σημαντικά θέματα έθεσε στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα με τον οποίο συναντήθηκαν το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης.

Κατά την συνάντησή αυτή είχαν την ευκαιρία να του παρουσιάσουν όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες της Δ.Α Αλεξανδρούπολης με κυρίαρχα θέματα το μεταναστευτικό, το κτηριακό πρόβλημα της Δ.Α Αλεξανδρούπολης και του Τ.Δ.Ε. Κήπων και την υποστελέχωσή τους, την αναγκαία και άμεση ενίσχυση με υλικοτεχνικό εξοπλισμό όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης μας και ιδιαίτερα των υπηρεσιών της Συνοριακής Φύλαξης.

Του έθεσαν επίσης ως απαραίτητη και επιτακτική, την ανάγκη αύξησης των οργανικών θέσεων της Δ.Α Αλεξανδρούπολης με στόχο την σταδιακή απορρόφηση όλων των συναδέλφων του με τόπο συμφερόντων τον Έβρο, που θα  εξαλείψει το πρόβλημα  των αδαπάνως περιοδικών αποσπάσεων συναδέλφων. Του εξέφρασαν την άποψη ότι ήρθε επιτέλους ο καιρός για την μισθολογική αποκατάσταση τους σύμφωνα με τις αποφάσεις του Σ.Τ.Ε. καθώς επίσης και ότι είναι κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας δομής  φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών στον Έβρο.

Ο Υφυπουργός από την πλευρά του  κατανόησε τις ανησυχίες του; για το μεταναστευτικό ζήτημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας και οι Υπηρεσίες της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης, καθώς και  όλων  των προβλημάτων που απασχολούν την Διεύθυνσή Αστυνομίας Αλεξ/πολης και τους συναδέλφους τους. Διαβεβαίωσε με την σειρά του ότι θα σταθεί αρωγός στην επίλυση τους, επισημαίνοντας ότι η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού, του ρόλου και του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Κυβέρνησης. Η συνάντηση διεξήχθη σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και αμφότεροι επεσήμαναν την αναγκαιότητα και χρησιμότητά της, δίνοντας την υπόσχεση για την περαιτέρω μελλοντική συνεργασία.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*