ΒΙΝΤΕΟ: “Κιτρινισμός” κατά την Χ.Κουματζίδου τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ρεπορτάζ μας για την συνάντηση Χρυσοχοίδη-Χατζηγιάννογλου

ΒΙΝΤΕΟ: “Κιτρινισμός” κατά την Χ.Κουματζίδου τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ρεπορτάζ μας για την συνάντηση Χρυσοχοίδη-Χατζηγιάννογλου

“Κιτρινισμός” ήταν για την δημοσιογράφο της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης, αλλά συγχρόνως και Γραμματέα του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης εδώ και λίγο καιρό, τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ρεπορτάζ του Evros-news.gr, για την συνάντηση του δημάρχου Διδυμοτείχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη την Παρασκευή στην Αθήνα.

Αν και τα δυο δημοσιεύματα μας, τόσο την Παρασκευή για την μυστική συνάντηση Χατζηγιάννογλου-Χρυσοχοίδη η οποία όπως αποδείχθηκε από τις εξελίξεις έγινε προσπάθεια από την περασμένη Τετάρτη ακόμα να μείνει μυστική, όσο και αυτό του Σαββάτου για τις αντιδράσεις άλλων δημάρχων της Θράκης που κατηγορούσαν τον δήμαρχο Διδυμοτείχου ότι πάει να “σπάσει” την κοινή γραμμή ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ, για την κ.Κουματζίδου ήταν “κιτρινισμός”. Γιατί άλλο δημοσίευμα που να παρουσίασε το παρασκήνιο της συγκεκριμένης συνάντησης στα… μουλωχτά, δεν υπήρξε.

-Διδυμότειχο: Δημιουργία Κέντρου Κράτησης (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ) λαθρομεταναστών, συζητάει μυστικά στην Αθήνα ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο χθεσινοβραδινό δελτίο της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης με τον απεσταλμένο του καναλιού στο χωριό Καρωτή Διδυμοτείχου, τον Γιώργο Χονδρόπουλο, που παρακολούθησε τη συνάντηση των κατοίκων με τον κ.Χατζηγιάννογλου, κάποια στιγμή αυτός της μετέφερε ότι: “Δεδομένου του κενού που δημιουργήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, όταν ξεκίνησε ο κύριος Χατζηγιάννογλου να μιλάει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να ενημερώνει τους κατοίκους, μέσα σε εκείνο το κενό διάστημα ξεπετάχτηκαν κάποια δημοσιεύματα μιλώντας για κρυφές συμφωνίες, κρυφές επισκέψεις, τα οποία όλα αυτά δεν ήταν στο πλάνο του δημάρχου (του χαλάσαμε τα πλάνα του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου εμείς οι “κιτρινιστές” κατά την κυρία Κουματζίδου). Δεν ήθελε να βγουν έτσι για τον δήμαρχο Διδυμοτείχου. Ήταν όπως εξήγησε και ο ίδιος στους κατοίκους της Καρωτής, ήταν μια…”, κάπου εκεί… κόμπιασε ο κ.Χονδρόπουλος. Ίσως δεν έβρισκε την κατάλληλη λέξη.

Φρόντισε λοιπόν να βρει αυτή την λέξη, να τον βγάλει από την δύσκολη θέση και να μιλήσει ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ, ΜΕΙΩΤΙΚΑ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ για το Evros-news.gr, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης Χριστίνια Κουματζίδου:

“Ήταν ένας κιτρινισμός έτσι, ήταν ένας κιτρινισμός”, για να συμφωνήσει και ο Γιώργος Χονδρόπουλος απαντώντας: “Ακριβώς”.

Τι να έκανε άλλωστε. Να μην συμφωνήσει με την κυρία Κουματζίδου και να γίνει έξαλλη αυτή, αφού με την τεράστια δημοσιογραφική της εμπειρία αποφάνθηκε ότι ένας συνάδερφος της, ο υπεύθυνος του Evros-news.gr Κώστας Πιτιακούδης, επαγγελματίας δημοσιογράφος μερικά χρόνια (μόνο 30 και μέλος της ΕΣΗΕΑ) όσα έγραψε και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ πλήρως από τις εξελίξεις το πρώτο ρεπορτάζ και τις δηλώσεις του Προέδρου της ΠΕΔ και δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη το δεύτερο ρεπορτάζ, είναι “κιτρινιστής”. Έτσι άλλωστε θα έδειχνε, για μια ακόμα φορά… καλή διαγωγή στον Διευθυντή Ειδήσεων της Αντώνη Τελλόπουλο που ακούει Πιτιακούδης και… δαγκώνει απ’ την  τσαντίλα του τα… ακριβά πούρα που καπνίζουν μαζί με τον Βαγγέλη Λαμπάκη

-Δήμαρχοι Θράκης κατά Χατζηγιάννογλου: Θα “σπάσει” την κοινή γραμμή για καμιά δομή στην περιοχή;

Κι επειδή θα πρέπει να παραθέτουμε και τα σχετικά ντοκουμέντα, δείτε και το σχετικό τηλεοπτικό απόσπασμα.

Ίσως να ήταν κουρασμένη απ’ την δουλειά της

στον ΟΛΑ και να της… ξέφυγε η λέξη “κιτρινισμός”

Επειδή όμως θέλησα να ψάξω μια δικαιολογία, αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που σε δελτίο ειδήσεων σχολίασε αρνητικά το Evros-news.gr και τον Κώστα Πιτιακούδη, σκέφθηκα πως μπορεί να της ξέφυγε αυτή η λέξη. Ίσως η κοπέλα να ήταν κουρασμένη, αφού πλέον εργάζεται και ως Γραμματέας  του ΟΛΑ από τον περασμένο Νοέμβριο. Προσελήφθη από το νέο διοικητικό δίδυμο των Χατζημιχαήλ-Χατζηκωνσταντίνου, με την ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 102, με την οποία όπως αναφέρει το έγγραφο από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το Δ.Σ. της Ο.Λ.Α. Α.Ε. αποφάσισε ομόφωνα:
Τον ορισμό της κας. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΥΜΑΤΖΙΔΟΥ ως Γραμματέως Διοικητικού Συμβουλίου

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΟΥΜΑΤΖΙΔΟΥ

Υ.Γ: Κάτι συμπτώσεις που υπάρχουν πάντως καμιά φορά. Την “επίθεση” στον Κώστα Πιτιακούδη και το Evros-news.gr, μιλώντας ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ, ΜΕΙΩΤΙΚΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ για έναν επαγγελματία δημοσιογράφο, η κυρία Κουματζίδου την έκανε την ίδια ημέρα που η ΕΣΗΕΜΘ, οι συνάδερφοι της δημοσιογράφοι δηλαδή από την Ένωση Μακεδονίας-Θράκης, με ανακοίνωση τους τάχθηκαν υπέρ της με συναδερφική αλληλεγγύη. Αυτό για μια μήνυση και αγωγή που έχει κατατεθεί εναντίον της για όσα είπε σε ένα δελτίο ειδήσεων η ίδια και ο διευθυντής της Αντώνης Τελλόπουλος, κατά του πρώην διεθνή βολεϊμπολίστα και νυν προπονητή Μάκη Δημητριάδη.

Κρίμα. Μερικά πράγματα τελικά σε ξεγελούν καμιά φορά και η άποψη που σχηματίζεις για κάποιους ανθρώπους είναι εντελώς λανθασμένη. Δεν πειράζει φυσικά. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια…