Επιτέλους: Εγκρίθηκαν εργασίες επισκευής της οροφής του “Δημόκριτος” για το οποίο είχαμε κάνει ρεπορτάζ

Επιτέλους: Εγκρίθηκαν εργασίες επισκευής της οροφής του “Δημόκριτος” για το οποίο είχαμε κάνει ρεπορτάζ

Από τον περασμένο Μάιο με ρεπορτάζ το Evros-news.gr είχε αναδείξει τις τριτοκοσμικές εικόνες που αντικρίζουν στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης, οι επιβάτες των πτήσεων για Αθήνα.

Τότε είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο με τους κουβάδες για τα νερά που πέφτουν από την στέγη που στάζει και τα μουχλιασμένα σημεία στην οροφή, με τα χρώματα και μέρος των σοβάδων ξεκολλημένα. Τώρα έγινε γνωστό ότι με εντολή του υπουργού Μεταφορών και Δικτύων Κώστα Καραμανλή, ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας υπέγραψε απόφαση για έκτακτη παροχή υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων του αεροδρομίου, συνολικού προϋπολογισμού 20.900 ευρώ.

-Τριτοκοσμικές καταστάσεις και εικόνες στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” Αλεξανδρούπολης (Video+φωτό)

Όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της:  «Κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για την παροχή υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης των εγκαταστάσεων του κτιρίου του Κρατικού Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης γιατί λόγω εισροής υδάτων, αποκολλούνται τμήματα της ψευδοροφής με κίνδυνο τον τραυματισμό επιβατών και εργαζομένων και προξενούνται βραχυκυκλώματα και διακοπές στην λειτουργία των μεταφορικών ταινιών και των συσκευών X-RAY. Οι υπηρεσίες επισκευής των ψευδοροφών του κτιρίου και του δώματος θεωρούνται άμεσες και επιβεβλημένες γιατί πέρα από τους κινδύνους που εγκυμονούν δημιουργούν αλγεινή εντύπωση εγκατάστασης του Αερολιμένα».