Ορεστιάδα: Απαράδεκτη εικόνα εγκατάλειψης, μιζέριας, απογοήτευσης στο μοναδικό πάρκο (Πεύκα) της πόλης (φωτορεπορτάζ)

Ορεστιάδα: Απαράδεκτη εικόνα εγκατάλειψης, μιζέριας, απογοήτευσης στο μοναδικό πάρκο (Πεύκα) της πόλης (φωτορεπορτάζ)

Απαράδεκτη εικόνα εγκατάλειψης, μιζέριας, απογοήτευσης στο μοναδικό πάρκο τις πόλης στα Πεύκα Ορεστιάδας, μας κατήγγειλαν κάτοικοι στέλνοντας και τις φωτογραφίες που βλέπετε για την κατάσταση που παρουσίαζε σήμερα το πρωί.

Καλός καιρός, όμορφη ημέρα και ο άνθρωπος είπε να πάρει τα παιδιά του και να πάει μια βόλτα στο συγκεκριμένο πάρκο κάνοντας μια  βόλτα, αλλά όπως και οι υπόλοιποι βρέθηκαν στο ίδιο έργο θεατές. Ένα πάρκο χωρίς κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα αυτά να βρίσκονται διασκορπισμένα παντού και με ευθύνη φυσικά όσων το κάνουν παρ’ ότι έχουν ως δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν κάδοι. Πάρκο χωρίς παγκάκια ή με σπασμένα όπως δείχνει και η φωτογραφία.

“Ελάτε στα Πεύκα Ορεστιάδας. Ντροπή!!!Αίσχος!!! Εικόνα προσβλητική για την πόλη. Ξέρω, θα μας πουν κάποιοι τις γνωστές δικαιολογίες, ότι φταίει ο κόσμος, ότι μπήκε σε πρόγραμμα ανάπλασης, το ένα ή το άλλο και τις γνωστές μπούρδες. Το σύστημα πλήρως ελεγχόμενο, ακόμα και σε σελίδες που υποτίθεται υπάρχουν για να καταγγέλουμε τα κακώς κείμενα. Καλά για τα τοπικά ΜΜΕ ας μην μιλήσω καλύτερα” είναι το σχόλιο του κατοίκου της Ορεστιάδας που συνόδεψε τις φωτογραφίες.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, πριν 1,5 χρόνο είχαμε δημοσιεύσει και πάλι ρεπορτάζ με καταγγελίες άλλου κατοίκου για την απαράδεκτη κατάσταση του συγκεκριμένου χώρου, αλλά φαίνεται ότι δεν… ιδρώνει το αυτί της δημοτικής αρχής του Βασίλη Μαυρίδη.

-Ορεστιάδα: Απαράδεκτη κατάσταση και εστία μόλυνσης στο πάρκο Πεύκων καταγγέλουν γονείς