Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης “δικαίωσε” τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Τσώνη απαντώντας έμμεσα σε Κατσιμίγα

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης “δικαίωσε” τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Τσώνη απαντώντας έμμεσα σε Κατσιμίγα

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης “δικαίωσε” έμμεσα με το καλύτερο τρόπο τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Θανάση Τσώνη, για τις βολές που δέχθηκε από τον περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Κατσιμίγα για το ταξίδι του στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

Ο κ.Θεοχάρης πήγε στην Βουλγαρία για την υπογραφή Κοινού Προγράμματος Δράσης για την περίοδο 2020 – 2022 στον τομέα του τουρισμού μεταξύ των Υπουργείων Τουρισμού Ελλάδας και Βουλγαρίας και όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες, συναντήθηκε με τα ίδια πρόσωπα που είχε συναντήσει και ο κ.Τσώνης στο ταξίδι του στη γειτονική χώρα και ο κ.Κατσιμίγας είχε αμφισβητήσει. Μάλιστα ο νεαρός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό τις δυο φωτογραφίες σχολιάζοντας:

“Αφιερωμένες σ’ αυτούς που ισχυρίζονται ότι δεν ξέραμε ποιους συναντήσαμε στη Βουλγαρία το Δεκέμβριο. Μάλλον θα ήμασταν πολύ τυχεροί, όπως στην τύχη αποδίδουν κάποιοι την εξέλιξη του τουρισμού στην περιοχή, αφού συναντήσαμε τους ίδιους ανθρώπους που επέλεξε ο υπουργός Τουρισμού κ.Θεοχάρης στα πλαίσια υπογραφής κοινού προγράμματος δράσης στον τομέα του τουρισμού μεταξύ των υπουργείων των δυο χωρών”.

Μάλιστα ο Θανάσης Τσώνης δημοσίευσε και την απόδειξη για το κόστος του ταξιδιού του που ήταν 222,30 ευρώ και όχι 600 όπως καλώς έβγαινε και έκανε δηλώσεις ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ στις περασμένες περιφερειακές εκλογές Κώστας Κατσιμίγας, που ως γνωστόν ήρθε τρίτος.