Πολιτικό unfair του Β.Μαυρίδη – Συγκάλεσε συνεδρίαση της παράταξης, ίδια ώρα με εκδήλωση του Χ.Δερμεντζόπουλου!!!

Πολιτικό unfair του Β.Μαυρίδη – Συγκάλεσε συνεδρίαση της παράταξης, ίδια ώρα με εκδήλωση του Χ.Δερμεντζόπουλου!!!

Σε μια ακατανόητη κίνηση πολιτικού unfair προέβη ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης προχθές Κυριακή, αφού συγκάλεσε σύσκεψη της δημοτικής παράταξης του ακριβώς την ίδια ώρα που πραγματοποιούσε την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στην Ορεστιάδα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

Χωρίς να υπάρχει συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αυτή την εβδομάδα, ο κ.Μαυρίδης ενημέρωσε τους Αντιδημάρχους και όλους τους δημοτικούς του συμβούλους να συγκεντρωθούν στις 18.30′ για να συζητήσουν θέματα που αφορούν γενικά τον δήμο Ορεστιάδας. Όλα αυτά ενώ ήταν γνωστό εδώ και πολλές ημέρες ότι ο κ.Δερμεντζόπουλος, ο οποίος ως γνωστόν κατάγεται από την πόλη του, είχε προγραμματίσει εκδήλωση στο ξενοδοχείο “Ηλέκτρα” για την κοπή της πίτας και μια σύντομη πολιτική ομιλία.

Έτσι τόσο ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης όσο και το σύνολο των δημοτικών του συμβούλων… έλαμψαν δια της απουσίας τους από την εκδήλωση και δεν εμφανίστηκαν ούτε πριν ή μετά στον χώρο της έστω για ένα λεπτό. Ήταν ένα γεγονός που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους παριστάμενους και σχολιάστηκε με τα χειρότερα λόγια όσον αφορά την στάση του κ.Μαυρίδη. Αρκετοί μίλησαν για ενέργεια… μικροπρέπειας, αφού αν και είναι γνωστό ότι δεν “χωνεύει” το νεαρό βουλευτή της Ν.Δ στην οποία και ο ίδιος ανήκει, ίσως γιατί θέλει στις επόμενες εθνικές εκλογές να είναι υποψήφιος και ο ίδιος, λόγοι στοιχειώδους πολιτικής συμπεριφοράς, επέβαλλαν να βρίσκεται ο ίδιος και οι δημοτικοί του σύμβουλοι που ανήκουν στο κυβερνών κόμμα, στην εκδήλωση.

Είναι ξεκάθαρο ότι σκόπιμα όρισε ακριβώς την ίδια ώρα και όχι μισή ή μια ώρα νωρίτερα και αργότερα την συγκέντρωση της παράταξης του, για να δείξει άλλη μια φορά ότι έχει… πρόβλημα με τον Χρήστο Δερμεντζόποιυλο, τον βουλευτή της πόλης του, αλλά και να μην επιτρέψει στους συνεργάτες του επίσης να παραστούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί από αυτούς βρέθηκαν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, τηλεφώνησαν ή πέρασαν από το ξενοδοχείο του κ.Δερμεντζόπουλου και προσπάθησαν να δικαιολογηθούν, εκφράζοντας την αντίθεση τους στην συγκεκριμένη ενέργεια του δημάρχου Ορεστιάδας, που αποτέλεσε μια απαράδεκτη και προκλητική κίνηση πολιτικού unfair.

Ο ίδιος ο βουλευτής της Ν.Δ πάντως απέφυγε να πει το παραμικρό και δεν έκρυβε την ικανοποίηση και την χαρά του για τους εκατοντάδες που γέμισαν ασφυκτικά κάθε χώρο στο ισόγειο του ξενοδοχείου “Ηλέκτρα” κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Ένα σχόλιο

  1. 1. Οπως σωστα το αναφέρεις, .. θα είναι ο Μαυριδης υποψηφιος στις επομενες εκλογες.
    2. Ο Μαυριδης ειναι ΠΑΟΚ, θα υπηρχε αντιδραση απο τους συγκεντρωμενους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*