ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ζητήστε συγνώμη για την λάσπη στον Κώστα Πιτιακούδη ΤΩΡΑ – Σε λαρισαϊκή εταιρεία ο διαγωνισμός

ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ζητήστε συγνώμη για την λάσπη στον Κώστα Πιτιακούδη ΤΩΡΑ – Σε λαρισαϊκή εταιρεία ο διαγωνισμός

Του ΚΩΣΤΑ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗ


Ξεφτιλίστηκαν, ξεγυμνώθηκαν και έγιναν ρεζίλι, όλοι αυτοί οι ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ που στις αρχές Ιανουαρίου με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Παύλο Μιχαηλίδη, σε αγαστή συνεργασία με κάποια από τα τοπικά ΜΜΕ, μου έριξαν… τόνους λάσπης με αφορμή την συμμετοχή μου σε διαγωνισμό του δήμου Αλεξανδρούπολης ύψους 58.999,20 ευρώ.

Ήρθαν όμως οι χθεσινές εξελίξεις στην Οικονομική Επιτροπή και το αποτέλεσμα του διαγωνισμού αυτού, να τους εκθέσουν ανεπανόρθωτα και θα πρέπει πλέον ΟΛΟΙ να ζητήσουν ΤΩΡΑ ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ. Γιατί υιοθέτησαν με πολύ μεγάλη ευκολία τα όσα ψευδή, ποινικά κολάσιμα και συκοφαντικά δήλωναν ή έγραφαν εναντίον μου οι κύριοι Λαμπάκης και Μιχαηλίδης και κάποιοι τα δημοσίευσαν χωρίς να διατηρήσουν την παραμικρή επιφύλαξη ή να κάνουν την παραμικρή διασταύρωση, όταν μάλιστα παριστάνουν τους διαπρύσιος κήρυκες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και αντικειμενικότητας.  Γιατί σε αντίθεση με όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν επί πολλές ημέρες:

  1. Είχα δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό, γιατί στις 4 Δεκεμβρίου εγγράφηκα στον σχετικό κατάλογο ως Επίσημος Προμηθευτής και Πάροχος Υπηρεσιών της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, με όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
  2. Τον διαγωνισμό τον κέρδισε τελικά η εταιρεία ΣΗΜΑ Α.Ε. από την Λάρισα
  3. Εγώ, ο Κώστας Πιτιακούδης απορρίφθηκα και ήμουν τρίτος και τελευταίος, την στιγμή που ο τέως δήμαρχος κ.Λαμπάκης με συνεχείς δηλώσεις του προεξοφλούσε ότι θα είμαι αυτός που θα κερδίσει τον διαγωνισμό για να εισπράξω ως ανταμοιβή (όπως χαρακτηριστικά δήλωνε) τις 59.000 ευρώ από το νυν δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, επειδή τον βοήθησα να εκλεγεί.
  4. Ο κ.Λαμπάκης κατηγορούσε τον “διάδοχο” του κ.Ζαμπούκη, ότι καθυστέρησε τον συγκεκριμένο διαγωνισμό ώστε να πιστοποιηθώ εγώ στην Περιφέρεια και να μετέχω στη διαδικασία για να… κερδίσω. Έπαθε όμως… σοκ, παρουσία μάλιστα και της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης του φίλου του Διευθυντή Αντώνη Τελλόπουλου, με τον οποίο ως γνωστόν διασκεδάζουν μαζί και καπνίζουν παρέα πανάκριβα πούρα, όταν στην Οικονομική Επιτροπή διαπίστωσε ότι βγήκα… ΑΚΥΡΟΣ. Τόσο μεγάλο προγραμματισμό και μεθόδευση κάναμε δηλαδή σε συνεργασία με τον σημερινό δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, που ο σφραγισμένος φάκελος μου περιείχε μόνο την Οικονομική προσφορά.

Με όλους αυτούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση ΗΘΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ, θα τα πούμε εκεί που πρέπει. Με άλλους δικαστικώς, γιατί ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ζωή μου ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ εναντίον κάποιου, αφού στα 30 χρόνια της όποιας δημοσιογραφικής μου καριέρας είχα συνηθίσει μόνο άλλοι  να κινούνται εναντίον μου με μηνύσεις, αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα. Τώρα όμως σε όσους πίστεψαν ότι θα κάνουν… ξεκαθάρισμα λογαριασμών μαζί μου πετώντας ΛΑΣΠΗ, θα τα πούμε είτε δικαστικά, είτε Πειθαρχικά στα αρμόδια δημοσιογραφικά όργανα. Με όσους τουλάχιστον είναι επαγγελματίες και μέλη αυτών.

Λαμπάκης, Μιχαηλίδης και τοπικά ΜΜΕ ξεφτιλίστηκαν

Ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης ήταν, όπως παραδέχθηκε με δηλώσεις του-που αλλού;- στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS Radio και τον Σταύρο Αποστολίδη, αυτός που ξεκίνησε… όλη αυτή την “εκστρατεία” λάσπης εναντίον μου. Έχοντας “εκτελεστικό όργανο” τον πρώην φανατικό “εχθρό” του αλλά πλέον “παπαγαλάκι” και… λαγό του, τον ανύπαρκτο, απλό ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Παύλο Μιχαηλίδη. Έστειλε και σε αυτόν το έγγραφο από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ που ήταν αναρτημένο από τις 19 Δεκεμβρίου και “ανακάλυψε” με 10 μέρες καθυστέρηση, όπου γινόταν η αναφορά στον διαγωνισμό «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΒΑΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού πενήντα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων ενενήντα εννέα ευρώ και είκοσι λεπτών (58.999,20 €).

Ο κ.Μιχαηλίδης, πιστεύοντας ότι ανακάλυψε το… σκάνδαλο του αιώνα, έβγαλε δελτίο Τύπου χρησιμοποιώντας μάλιστα φωτογραφίες του δημάρχου (και πρώτου ξαδέρφου του) Γιάννη Ζαμπούκη και δική μου, αναφέροντας όμως μέσα ΜΗΝΥΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, για τα οποία ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ στην Δικαιοσύνη, ποινική και αστική. Όπως:

  •  Μεθοδευμένος πρόχειρος διαγωνισμός
  • Περιβόητος Κώστας Πιτιακούδης (ούτε ο λήσταρχος Νταβέλης να ήμουν)
  • Να δώσει απαντήσεις ο κ.Ζαμπούκης, όπως και για το εάν έχει την απαιτούμενη πιστοποίηση ο στενός συνεργάτης του κ.Καμελίδη (είναι αδερφικός μου φίλος ο Αντώνης αλλά όταν είσαι Μιχαηλίδης και όλοι σε… φτύνουν που να το καταλάβεις) 

Την ανακοίνωση που εξέδωσε, δημοσίευσαν πολλά ΜΜΕ του Έβρου, αφού το θεώρησαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για… ξεκαθάρισμα λογαριασμών με έναν “ενοχλητικό” που ήρθε το 2017 στον διαδικτυακό “αέρα” με το Evros-news.gr και τους… χάλασε την πιάτσα και την πλήρως ελεγχόμενη κατάσταση τα προηγούμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση του Παύλου Μιχαηλίδη με τίτλο: Επιλεκτική πρόσκληση Ζαμπούκη στον Κώστα Πιτιακούδη του evros-news.gr για έργο 59.000 € έγραφε:

“Τέτοιο «πάρτυ» με απευθείας αναθέσεις και μεθοδευμένους πρόχειρους διαγωνισμούς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που έχει στηθεί από την νέα δημοτική αρχή, δεν έχει υπάρξει ξανά στον Δήμο της Αλεξανδρούπολης. Αυτή την φορά σε ένα έργο 58.999,20€ παροχής υπηρεσιών, ανάμεσα στις 3 εταιρείες που προσκλήθηκαν, είναι και ο περιβόητος Κώστας Πιτιακούδης με έδρα την ΑΘΗΝΑ, ιδιοκτήτης του ηλεκτρονικού ενημερωτικού μέσου evros-news.gr, στενός συνεργάτης του Αντώνη Καμελίδη, έμμισθου συμβούλου του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη. Υπενθυμίζω πως έχω καταγγείλει πρόσφατα τα κατάπτυστα δημοσιεύματα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, εναντίον όσων τολμούν να ασκήσουν κριτική στον νέο δήμαρχο.

Συγκεκριμένα με ημερομηνία 19/12/2019 έγινε από πλευράς του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το έργο: «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΒΑΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» συνολικού προϋπολογισμόυ πενήντα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων ενενήντα εννέα ευρώ και είκοσι λεπτών (58.999,20 €).

Οι υποψήφιοι Ανάδοχοι έπρεπε να υποβάλουν τις προσφορές τους στα γραφεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Λεωφόρος Δημοκρατίας 306, στον 1ο όροφο), σε έντυπη μορφή, μέσα σε κλειστό φάκελο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πρόσκληση, το αργότερο μέχρι την 27/12/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00.

Οι 3 εταιρείες που επιλεκτικά προσκλήθηκαν είναι οι εξής:

1. ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ Α. – ΤΕΡΖΗΣ Δ. Ο.Ε.

«NN ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ»

Λ. Δημοκρατίας 275 68131, Αλεξανδρούπολη

Ευρωπαϊκή Ένωση

Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

2. ΣΗΜΑ Α.Ε.

ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 28, 41222 ΛΑΡΙΣΑ

MAIL info@e-sima.gr

3. ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΟΡΤΑΝΣΙΑΣ 7Α, 12137 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΘΗΝΑ 

MAIL: pitevr@gmail.com

Η τελική επιλογή του Αναδόχου θα γίνει από το Δήμαρχο, έπειτα από γνωμοδότηση Επιτροπής Αξιολόγησης που θα συσταθεί με απόφαση Δημάρχου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην περιφέρεια της ΑΜΘ υπάρχουν 19 εταιρείες πιστοποιημένες για τέτοια έργα και η επιλογή του κ.Πιτιακούδη με έδρα την Αθήνα γεννά μείζον πολιτικό ζήτημα για το οποίο θα πρέπει άμεσα να δώσει απαντήσεις ο κ.Ζαμπούκης, όπως και για το εάν έχει την απαιτούμενη πιστοποίηση ο στενός συνεργάτης του κ.Καμελίδη.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ Βαγγέλης Λαμπάκης

προεξοφλούσε ότι θα κερδίσω το διαγωνισμό και μιλούσε για μεθόδευση 

Από τα τοπικά ΜΜΕ που κήρυξαν κυριολεκτικά… ιερό αγώνα εναντίον μου, ήταν ο ραδιοφωνικός σταθμός Status Radio του Σταύρου Αποστολίδη, ο οποίος έδωσε… ραδιοφωνικό στασίδι στους Βαγγέλη Λαμπάκη και Παύλο Μιχαηλίδη να με συκοφαντούν προεξοφλώντας ότι θα κερδίσω τον διαγωνισμό και πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο γι’ αυτό, επειδή προεκλογικά στήριξα την υποψηφιότητα του Γιάννη Ζαμπούκη μέσα από το Evros-news.gr. Μάλιστα ο κ.Αποστολίδης δεν περιορίστηκε σε αυτό, αλλά ξεκίνησε μια σειρά άρθρα εναντίον μου, συκοφαντώντας και ρίχνοντας λάσπη ότι θα κερδίσω τον διαγωνισμό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βαγγέλης Λαμπάκης θεωρούσε δεδομένη την ανάθεση σε εμένα και μάλιστα σε μια από τις ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις είχε δηλώσει:

Βαγγέλης Λαμπάκης 8 Ιανουαρίου Status Radio: “Κάλεσε ως τρίτο τον Πιτιακούδη, ώστε ο επικοινωνιολόγος του Ζαμπούκη που τον έκανε δήμαρχο με όσα έγραφε, να πάρει την ανταμοιβή του. Πόση είναι η ανταμοιβή του; 59.000 ευρώ. Να λοιπόν πως ξεχρεώνουμε όλη την συμπαράσταση και την βοήθεια που μας έδωσε ο κύριος Πιτιακούδης για να αναρρηχηθούμε στη θέση του δημάρχου”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ Ο κ.ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗ

Σήμερα και αφού χθες έπαθε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΚ διαπιστώνοντας ότι εγώ, ο Κώστας Πιτιακούδης ήρθα 30ς στις τρεις εταιρείες και μάλιστα ήμουν άκυρος γιατί κατέθεσα φάκελο μόνο με Οικονομική προσφορά (πάλι ψέματα είπε ο κ.Λαμπάκης ότι δεν κατέθεσα καν φάκελο), αυτός που ΠΡΟΕΞΟΦΛΟΥΣΕ ότι θα κερδίσω και όλο αυτό μεθοδεύτηκε από εμένα και τον κ.Ζαμπούκη, έκανε μια από τις γνωστές του… κωλοτούμπες και υποστήριξε ότι έγινε μεθόδευση για να κερδίσει… η εταιρεία από την Λάρισα. Για τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΨΕΥΤΗ μιλάμε, που έχει το θράσος να λέει πως θα διεκδικήσει την εκλογή του ξανά το 2023 (το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν θα τον δικαιώσει αφού  ο ίδιος θεωρεί άκυρη την εκλογή Ζαμπούκη;).

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ

Τα τοπικά ΜΜΕ υιοθέτησαν την λάσπη εναντίον μας 

με ανακοινώσεις και δηλώσεις Λαμπάκη, Μιχαηλίδη

Όλος αυτός ο πόλεμος λάσπης και οι επιθέσεις εναντίον μας, έγιναν μέσα από πολλά τοπικά ΜΜΕ, τα οποία με πολύ χαρά φιλοξένησαν τις δηλώσεις ή τις ανακοινώσεις του Βαγγέλη Λαμπάκη και του Παύλου Μιχαηλίδη, που περιέχουν ισχυρισμούς οι οποίοι αποτελούν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ της ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ. Δεν φρόντισαν να επιβεβαιώσουν αν όσα γράφονταν ή λέγονταν είναι αλήθεια, όσον αφορά την εγγραφή μας στον επίσημο κατάλογο της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ 

Αυτός που… πρωταγωνίστησε σε όλη αυτή την “εκστρατεία” λάσπης και κατασυκοφάντησης μας για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό του δήμου Αλεξανδρούπολης, ήταν ο Σταύρος Αποστολίδης. Αυτός που παριστάνει τον αντικειμενικό και τον δημοσιογράφο που κινείται δεοντολογικά, κυριολεκτικά… ξεσάλωσε. Όχι μόνο φιλοξενώντας στην ραδιοφωνικό του εκπομπή τις αθλιότητες, τις συκοφαντίες και τα χοντρά ψέματα των Βαγγέλη Λαμπάκη και Παύλου Μιχαηλίδη, αλλά γράφοντας και άρθρα εναντίον μας για να μας κατακεραυνώσει. Κάποια στιγμή κατάλαβε ότι μπορεί να… εκτεθεί όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και προσπάθησε να κρατήσει… πισινή, αλλά παράλληλα άφηνε ανενόχλητο τον κ.Λαμπάκη να… ξεσαλώνει εναντίον μας. Αν μπορούσε άλλωστε ας έκανε και αλλιώς.

Status radio-Σταύρος Αποστολίδης

-Επιλεκτική πρόσκληση Ζαμπούκη στον Κώστα Πιτιακούδη του evros-news.gr για έργο 59.000 €

-Εεεεεεεεεεεεεεεεε … Σας βλέπουν!!!

Από κοντά και ο γνωστός “κολλητός” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, με τον οποίο άλλωστε είναι γνωστό ότι συνδιασκεδάζουν και καπνίζουν τα αγαπημένα τους πούρα, ο Διευθυντής της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση και ιδιοκτήτης πλέον της ιστοσελίδας Evrosonline.gr, ο Αντώνης Τελλόπουλος. Αυτός που καθημερινά είναι με τον κ.Λαμπάκη, έβαλε φωτογραφία μου από την δεξίωση της Αμερικανικής πρεσβείας παρέα με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη. Έβγαλε… μεγάλη είδηση ή αν θέλετε, κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια

Evrosonline.gr-Αντώνης Τελλόπουλος

-«Πάρτυ» με απευθείας αναθέσεις στο Δήμο Αλεξ/πολης καταγγέλλει ο Παύλος Μιχαηλίδης

-Ο Αδέκαστος Πιτιακούδης διεκδικεί 60.000€ από τον Δήμο

Το Alexpolisonine.com του οποίου δεν γνωρίζω επίσημα ποιος είναι ο διαχειριστής, δεν θα μπορούσε φυσικά να μην υιοθετήσει τις συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Μιχαηλίδη.

Alexpolisonline.com

-Τα προεκλογικά ψέματα του Ζαμπούκη και τα «παραμάγαζα» της νέας δημοτικής αρχής

Ο πρώην φίλος μου Γιάννης Τομαδάκης, ο ιδιοκτήτης του Thrakinea.gr, που είναι υπάλληλος της Δημοτικής Τηλεόρασης Ορεστιάδας στην οποία Πρόεδρος είναι ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, από τον οποίο επίσης πήρε 1.000 με απ’ ευθείας ανάθεση προβολή ΤΕΒΑ, παριστάνει και τον… τιμητή. Πρώτος-πρώτος έσπευσε να δημοσιεύσει την ανακοίνωση του Παυλάρα Μιχαηλίδη.

Thrakinea.gr-Γιάννης Τομαδάκης

-Πάρτυ με απευθείας αναθέσεις καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Παύλος Μιχαηλίδης

Με αρκετή καθυστέρηση οφείλω να ομολογήσω, ο Θάνος Τσακπόνης ή Τσακπίνης, υπεύθυνος του e-evros.gr και ο άνθρωπος που επιμελήθηκε τα διαφημιστικά προεκλογικά σποτάκια του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη (απ το αποτέλεσμα των εκλογών μάλλον δεν του έκανε καλή δουλειά), δεν άντεξε τελικά στον… πειρασμό και μάλιστα προσπάθησε να εντυπωσιάσει με τον τίτλο, λες και παρουσίαζε θέμα με την… Πάολα.

E-evros.gr-Θάνος Τσακπόνης

-Το πριβέ… “πάρτι” που ξεσήκωσε την Αλεξανδρούπολη! – Τι απαντά η Δημοτική Αρχή

Ένα Evrospress.gr του οποίου δεν γνωρίζω τον υπεύθυνο, κάλυψε “δυναμικά” την επίθεση Μιχαηλίδη εναντίον μου.

Evrospress.gr

-Παύλος Μιχαηλίδης:«Πάρτυ» με απευθείας αναθέσεις στο Δήμο Αλεξανδρούπολης & επιλεκτική πρόσκληση Ζαμπούκη στον Κώστα Πιτιακούδη για έργο 59.000 €

Inevros.gr

-Πάρτυ με απευθείας αναθέσεις στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας