ΜΠΡΑΒΟ: Το πρωί Γραμματέας στον Ο.Λ.Α, το βράδυ δυναμική παρουσιάστρια ειδήσεων η εντυπωσιακή Χριστίνα Κουματζίδου

ΜΠΡΑΒΟ: Το πρωί Γραμματέας στον Ο.Λ.Α, το βράδυ δυναμική παρουσιάστρια ειδήσεων η εντυπωσιακή Χριστίνα Κουματζίδου

Μπορεί να έγινε… πρωταγωνίστρια τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Κουματζίδου, με την ανακοίνωση συμπαράστασης της ΕΣΗΕΜΘ για την δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην κορυφαίο διεθνή άσσο του βόλεϊ και νυν πετυχημένο προπονητή Μάκη Δημητριάδη, αλλά η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση αποτελεί αυτό που λέμε μια… σταθερή αξία στον χώρο του media της περιοχής μας.

Δυναμική παρουσιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού που εργάζεται, εντυπωσιακή σε εμφάνιση,, της αξίζουν πολλά ΜΠΡΑΒΟ γιατί καταφέρνει πλέον να ανταπεξέρχεται με επιτυχία στην κούραση των διπλών επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Γιατί από τις 13 Νοεμβρίου 2019, η κ.Κουματζίδου είναι και Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης. Όπως μάλιστα αναφέρει και το σχετικό έγγραφο που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ  με την ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 102 το Δ.Σ. της Ο.Λ.Α. Α.Ε. αποφάσισε ομόφωνα τον ορισμό της κας. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΥΜΑΤΖΙΔΟΥ ως Γραμματέως Διοικητικού Συμβουλίου.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΟΥΜΑΤΖΙΔΟΥ

Για να είμαστε πιο ακριβείς, η εντυπωσιακή δημοσιογράφος που πλέον είναι και Γραμματέας στον Ο.Λ.Α, επέστρεψε στο συγκεκριμένο πόστο, γιατί ήταν στην ίδια θέση και επί θητείας και Προεδρίας του Σταύρο Σταυράκογλου στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης. Τότε βέωβαια δεν εργαζόταν παράλληλα σε κάποιο κανάλι της περιοχής. Με την αλλαγή της Κυβέρνησης το 2015 και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο τότε Πρόεδρος Χρήστος Δούκας αρχικά αποφάσισε εκτιμώντας τις ικανότητες της να συνεχιστεί η συνεργασία της κ.Κουματζίδου με τον Ο.Λ.Α ως τέλη του 2017, όταν και προσέλαβε άλλη στην θέση της.

Όμως το νέο διοικητικό δίδυμο του Ο.Λ.Α, ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ και ο Διευθύνων Σύμβουλος Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, από τις πρώτες αποφάσεις και κινήσεις που έκαναν, ήταν να ξαναπροσλάβουν την παρουσιάστρια της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση. Πριν ακόμα ασχοληθούν με θέματα που φαντάζουν (και είναι) πιο επείγοντα, όπως η εκβάθυνση του λιμανιού της Καμαριώτισσας στην Σαμοθράκη, έσπευσαν να την προσλάβουν ως Γραμματέα. Εκτιμώντας προφανώς τις ικανότητες που είχε δείξει ως το 2015 εοπί Προεδρίας Σταυράκογλου.

Το πρωί  λοιπόν Γραμματέας του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης και το βράδυ δυναμική παρουσιάστρια ειδήσεων η εντυπωσιακής εμφάνισης Χριστίνα Κουματζίδου. Μάλιστα δεν διστάζει να λέει και την γνώμη της, χαρακτηρίζοντας με πολύ μεγάλη ευκοκλία “κιτρινιστές” δημοσιογράφους με διαδρομή και παρουσία δεκαετιών στον χώρο. Η κοπέλα έχει το θάρρος της γνώμης της και γι’ αυτό της αξίζουν επιπλέον μπράβο.

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ… ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τι να της πουν άλλωστε αυτά τα δημοσιογραφικά… γατάκια της Γραμματέως Ο.Λ.Α-παρουσιάστριας ειδήσεων κ.Κουματζίδου. Αρκεί να είναι αρεστά όσα λέει στον διευθυντή της Αντώνη Τελλόπουλο, με τον οποίο κάνουν και τον σχολιασμό στο δελτίο ειδήσεων. Όλα τα υπόλοιπα δεν την ενδιαφέρουν. Κι όποιος της πάει… κόντρα, αυτός θα χάσει, ακόμα και οικονομικά. Γι’ αυτό λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε ως Evros-news.gr να μην προβάλλουμε αυτή την εντυπωσιακή σε εμφάνιση, αλλά συνάμα και δυναμική δημοσιογράφο, που λόγω των μεγάλων δυνατοτήτων της παράλληλα εργάζεται και ως Γραμματέας στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης.