Στεφανία Λυμπερακάκη: Έκλαψε όταν είδε τους παππούδες και την γιαγιά της από Σοφικό, Θούριο [βίντεο]

Στεφανία Λυμπερακάκη: Έκλαψε όταν είδε τους παππούδες και την γιαγιά της από Σοφικό, Θούριο [βίντεο]

Συγκίνηση για την Εβρίτισσα Στεφανία Λυμπερακάκη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision 2020, όταν βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Από τις 6» της ΕΡΤ και υπήρξε ζωντανή σύνδεση με το χωριό Θούριο Ορεστιάδας, όπου βρισκόταν οι δυο παππούδες της και η γιαγιά της.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής Γιάννης Πιτταράς και Δημήτρης Κοταρίδης της έκαναν έκπληξη, αφού συνδέθηκαν με το χωριό της μητέρας της, το Θούριο και είδε τον παππού Γιώργο Εμμανουηλίδη και την γιαγιά της Αναστασία, αλλά και τον παππού της (πατέρα του μπαμπά της) Λυμπέρη Λυμπερακάκη από το διπλανό χωριό Σοφικό Διδυμοτείχου. Εκεί δεν άντεξε, παρουσία και της μητέρας της που ήταν στο στούντιο, αφού όπως είπε τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει καταφέρει να τους επισκεφτεί και τους βλέπει μόνο μέσα από κάμερα. Έτσι, η έκπληξη της εκπομπής έκανε τη νεαρή τραγουδίστρια να συγκινηθεί και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μόλις είδε τους παππούδες και την γιαγιά της μαζί με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Βασίλη Πρεμίδη από την Ορεστιάδα, οι οποίοι μένουν στα χωριά Θούριο και Σοφικό στον Έβρο. «Παππού και γιαγιά σας αγαπώ» είπε η τραγουδίστρια μόλις τους είδε.

Ο αγαπημένος κόκκινος τραχανάς της γιαγιάς της

Στην παρουσίαση της από την δημόσια τηλεόραση, η 17χρονη Στεφανία μεταξύ άλλων ανέφερε πως σχεδόν κάθε καλοκαίρι έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές με τους γονείς της και πηγαίνουν κυρίως στην Θάσο και φυσικά στα δυο χωριά της, στο Σοφικό και το Θούριο, όπου ζουν οι παππούδες και η γιαγιά της. Αποκάλυψε μάλιστα ότι το αγαπημένο της φαγητό να είναι ο κόκκινος τραχανάς που της κάνει η γιαγιά της.

Ο τίτλος του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει για τη χώρα μας η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), είναι «SUPERG!RL», στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020, που θα διεξαχθεί φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 12 έως τις 16 Μαΐου. Τη μουσική του «SUPERG!RL» συνέθεσαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade. Κοντόπουλος και Arcade υπογράφουν και τους στίχους του τραγουδιού μαζί με τη Sharon Vaughn ενώ Creative Director είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ