Νίκος Κοτζιάς: Ο άνθρωπος που υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών, έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

Νίκος Κοτζιάς: Ο άνθρωπος που υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών, έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

Ο άνθρωπος του οποίου φέρει την υπογραφή η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών με τους Σκοπιανούς, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς,  έρχεται στην Αλεξανδρούπολη για ομιλία την ερχόμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κίνησης Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ Έβρου», της οποίας επικεφαλής είναι ως γνωστόν ο κ.Κοτζιάς, προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται για την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης στην πολιτική ομιλία του Προέδρου Nίκου Κοτζιά, με θέμα «Εξωτερική πολιτική κι Ελλάδα».

Σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον όσα θα πει, αφού είχε ενεργό ρόλο και στο θέμα της απέλασης Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα, με την Αλεξανδρούπολη να αναφέρεται τότε ως μια από τις περιοχές της χώρας όπου οι Ρώσοι είχαν προσπαθήσει να αποκτήσουν έντονη επιρροή. Μάλιστα είχε στηλιτεύσει με δηλώσεις του το περιβόητο ταξίδι του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Χριστόδουλου Τοψίδη, στην προσαρτημένη Κριμαία από τους Ρώσους, αφού υπήρχε παγκόσμιο εμπάργκο.