Αποστολίδης: “Δεν ήμουν ποτέ προμηθευτής δημοσίου” – Κι οι 12.800 ευρώ απ’ το ΔΠΘ για 8 μήνες;

Αποστολίδης: “Δεν ήμουν ποτέ προμηθευτής δημοσίου” – Κι οι 12.800 ευρώ απ’ το ΔΠΘ για 8 μήνες;

Θα μπορούσα απλά να γράψω: Ποιος το λέει; Ο Αποστολίδης; Εντάξει, δεν έχει καμιά σημασία και αξία, αλλά επειδήλόκληρη σχεδόν την σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή στον Status fm αφιέρωσε στο Evros-news.gr και τον Κώστα Πιτιακούδη ο τρισμέγιστος και… ασυμβίβαστος δημοσιογράφος Σταύρος Αποστολίδης ή Ποστολίδ’ς για όσους τον αγαπούν, απλά να θυμίσω κάποια πράγματα.

Είπε μάλιστα το εξής αμίμητο: “”Δεν επιτρέπεται λόγω ΕΣΡ να συμμετέχω σε διαγωνισμούς προμηθειών του δημοσίου και ότι κάθε χρόνο, ελέγχομαι εξονυχιστικά γι’ αυτό. Άλλο οι καταχωρίσεις της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης. Αυτές είναι διαφημίσεις και τις πήραν και οι άλλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί”. Επειδή ο κ.Αποστολίδης πιθανόν να έπαθε στιγμιαία… αμνησία (περνάνε και τα χρόνια βλέπετε) και επειδή… χτυπιόταν συνέχεια επαναλαμβάνοντας ότι ο ίδιος ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ δημόσιο χρήμα και έκανε μάλιστα και διάφορες διαιρέσεις και πολλαπλασιασμούς, απλά του θυμίζουμε:

  1. Η απ’ ευθείας ανάθεση από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στον ίδιο ύψους 12.800 ευρώ, δηλαδή 1.600 ευρώ τον μήνα, δημόσιο χρήμα δεν ήταν; Προμηθευτής στο ΔΠΘ για το έργο: “ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΠΘ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ” δεν ήταν;

Συγκεκριμένα με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ στον ίδιο και στα… μουλωχτά μέχρι να βγουν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, του ανατέθηκαν:

  • Ποσό 4.800 ευρώ για τρεις μήνες, από 1/10/2017 έως 31/12/2017, για“ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΠΘ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ
    ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 4.800,00€ και απόφαση 20/9/2017.

ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΠΘ-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

  • Ποσό επίσης 4.800 ευρώ για άλλους τρεις μήνες, από 1/2/2018 έως 30/4/2018 για “ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΠΘ ΣΕ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ- 4.800,00€ και απόφαση 22/1/2018.
  • Ποσό αυτή την φορά 3.200 ευρώ για δύο μήνες, από 1/7/2018 έως 31/8/2018, με απόφαση 19/6/2018. “ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΔΠΘ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ”

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΠΘ-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

Αυτά δεν είναι δημόσιο χρήμα προφανώς, ούτε τότε είχε… ασυμβίβαστο ο αδέκαστος Σταύρος Αποστολίδης. Όπως φυσικά δεν είχε ασυμβίβαστο, όταν ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού του Έβρου, ανέλαβε Ειδικός Σύμβουλος του βουλευτή Έβρου και υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου. Ούτε τότε έπαιρνε ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ προφανώς. Από την τσέπη του θα τον πλήρωνε ο κ.Ντόλιος, τον οποίο προφανώς θα… ξέσκιζε στην κριτική από τον Status fm, όταν τότε ακόμα και οι Φεριώτες συντοπίτες του τον… έκραζαν για την συγχώνευση με τον δήμο Αλεξανδρούπολης.

ΙΔΟΥ και το ρεπορτάζ εκείνης της εποχής του Αlexpolisonline.com

-Κρατικοδίαιτος σύμβουλος του Ντόλιου ο Σταύρος Αποστολίδης

Όπως βλέπετε στην απόφαση αυτοδίκαιης λήξης της υπηρεσίας του ως μετακλητού στο γραφείο του υφυπουργού Γιώργου Ντόλιου, η φράση είναι ότι διαγράφεται από το Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου ο Αποστολίδης Σταύρος. Αυτός να έχει σχέση με δημόσιο χρήμα; Α, παπ, πα. Όπως άλλωστε έγραψε και παλαιότερα, προσελήφθη επειδή ήθελα να διαπιστώσεθι πως λειτουργεί από μέσα ο δημόσιος τομέας.

Όταν έχεις λοιπόν τόσους σκελετούς στη ντουλάπα σου, η σιωπή είναι… χρυσός (άκου λέξη που βρήκα να χρησιμοποιήσω).

Όταν ο Σταύρος Αποστολίδης τα έπαιρνε… χοντρά από το ΔΠΘ και απ’ το υπουργείο Εσωτερικών επί Ντόλιου,

δεν είχε φαίνεται την ίδια… ευαισθησία για τα λεφτά των πολιτών

Υ.Γ1: Αναρωτιέται μάλιστα σήμερα σε ένα ακόμα άρθρο του αν διαθέτω την τεχνογνωσία και την εμπειρία για θέματα όπως αυτά που προβλέπει η σύμβαση ανάθεσης εκ μέρους του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου για θέματα που αφορούν: Δημοσιογραφική κάλυψη δραστηριοτήτων, γεγονότων και εκδηλώσεων που σχετίζονται με τις δράσεις του ΕΣΠΑ για την ενημέρωση της κοινής γνώμης – Σύνταξη και διαχείριση δελτίων τύπου”. 

Προφανώς μετά από 30 χρόνια επαγγελματικής δημιογραφίας, με εμπειρία ως Διευθυντής Επικοινωνίας στο υπουργείο Εξωτερικών και συγκεκριμένα στον υφυπουργό Άκη Γεροντόπουλο, με πάνω από 15 χρόνια Σύμβουλος επικοινωνίας σε κορυφαία Ιδιωτική επιχείρηση, στα Γραφεία Τύπου Ολυμπιακών Αγώνων 2004 και Παγοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου 1997μ, αλά και σε θέσεις Αρχισυντάκτη σε καθημερινές αθηναϊκές εφημερίδες και στην ΕΡΤ (στον αθλητικό τομέα), δεν θα διαθέτω τεχνογνωσία και εμπειρία σε θέματα δημοσιογραφικής κάλυψης και σύνταξης Δελτίων Τύπου.

Υ.Γ2: Επειδή βλέπω ότι έχει αναλάβει καιρό τώρα την υποστήριξη όσων ασκώ κριτική και τους αναφέρει σήμερα σε άρθρο (Λαμπάκης, Μιχαηλίδης, Μαυρίδης, Δημοσχάκης, Τοψίδης), και επειδή δηλώνει… αγανακτισμένος με την αντιπαράθεση που έχω καιρό τώρα με τον πρώην “ρουφιάνο” του Evros-news.gr Παύλο Μιχαηλίδη, εάν και όταν συναντηθούμε κάποια στιγμή, θα πω του Σταύρου ποιά γνώμη και άποψη είχε γι’ αυτόν ο Μιχαηλίδης. Μου την έλεγε και μου την έγραφε μάλιστα μέσω του messenger. Έτσι για να ξέρει ποιον… στηρίζει και υπερπροβάλλει.

Υ.Γ3 (και τελευταίο): Για τον Δημοσχάκη, με τον οποίο βλέπω έχουν γίνει “κολλητοί” και συχνά τον φιλοξενείο στο στούντιο, έχει την ίδια άποψη με εκείνη που μου έλεγε όταν κάναμε παρέα; Περί νοοτροπίας… Χωροφύλακα και άλλα τέτοια όμορφα;

Κώστας Πιτιακούδης