Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗ-Διδυμότειχο: Νέο look, ίδια ποιότητα, γεύση στα πολυβραβευμένα κρέατα και Καβουρμά

Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗ-Διδυμότειχο: Νέο look, ίδια ποιότητα, γεύση στα πολυβραβευμένα κρέατα και Καβουρμά

Νέο look εδώ και λίγο καιρό, αλλά ίδια ποιότητα, γεύση, φιλική εξυπηρέτηση και μοναδικές τιμές, για την πολυβραβευμένη Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ στο Διδυμότειχο (Ελευθερίου Βενιζέλου 28 στον κεντρικό πεζόδρομο-Τηλ. 25530 26600). 

Η καινούργια, πολύ όμορφη εμφάνιση της Κρεαταγοράς του Χρήστου Δελιντζή, μιας σταθερής αξίας που την επιλέγουν όλοι στο Διδυμότειχο και την ευρύτερη περιοχή, η οποία έχει σαρώσει τα βραβεία ποιότητας, γεύσης. Πάνω απ’ όλα όμως έχει κερδίσει εδώ και χρόνια το βραβείο ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ των πελατών της, οι οποίοι δείχνουν ενθουσιασμένοι με το καινούργιο περιβάλλον ψωνίζοντας τα κρέατα τους. 

Σε αυτήν μπορείτε να επιλέξετε τον παραδοσιακό Καβουρμά, που μετά το βραβείο Ρεκόρ Γκίνες που πήρε το 2017, ήρθε το 2018 και η ανάδειξη του ως πρώτου σε ποιότητα και γεύση μεταξύ δεκάδων ελληνικών προϊόντων. Κι αυτό έγινε από την κριτική επιτροπή της 6ης Οργανοληπτικής Αξιολόγησης ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας και ελληνικών κρεατοσκευασμάτων, στο πλαίσιο της έκθεσης  MEAT&GRILL DAYS 2018 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Σ ε αυτή την σημαντική έκθεση ειδών κρέατος, με την συμμετοχή των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών, η Κρεαταγορά του Χρήστου Δελιντζή… είχε σαρώσει τα βραβεία ποιότητας με τα προϊόντα της. Ο φημισμένος, παραδοσιακός Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας και την πρώτη θέση, τα χωριάτικα λουκάνικα του, το Ψιλό και το Χοντρό, κατέκτησαν Αργυρά Βραβεία Ποιότητας και την δεύτερη θέση και το γεμιστό Μπιφτέκι του το Χάλκινο Βραβείο Ποιότητας και την τρίτη θέση.

Την αξιολόγηση έκαναν καταξιωμένοι γευσιγνώστες, ειδικοί τροφίμων και chef από Ελλάδα και εξωτερικό, με τους Γερμανούς να έχουν την πλειοψηφία. Οι σπουδαίες αυτές διακρίσεις αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός και τα προϊόντρα του Χρήστου Δελιντζή είχαν να αντιμετωπίσουν αυτά πολύ μεγαλύτερων και γνωστότερων εταιρειών και βιομηχανιών κρέατος από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. 

Μετά από τα καθημερινά βραβεία ποιότητας και εμπιστοσύνης που απονέμουν οι πελάτες-καταναλωτές της Κρεαταγοράς Δελιντζή, που βρίσκεται στο Διδυμότειχο (Ελευθερίου Βενιζέλου 28 στον κεντρικό πεζόδρομο-Τηλ. 25530 26600), ήρθαν και καταξιωμένοι ειδικοί του χώρου να επιλέξουν προϊόντα της Θράκης, του Έβρου και του Διδυμοτείχου, ανάμεσα από δεκάδες άλλα που επίσης διαγωνίστηκαν και να τα αναδείξουν κορυφαία. 

Η καταξιωμένη εδώ και χρόνια αλλά και ραγδαία ανερχόμενη και αναπτυσσόμενη εταιρεία του νομού Έβρου, η Κρεαταγορά Χρήστου Δελιντζή, με τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, την μονάδα παραγωγής κρέατος και παρασκευής των παραδοσιακών, γνήσιων και αυθεντικών προϊόντων, έχει πλέον ως “ναυαρχίδα” τον πολυβραβευμένο Καβουρμά ΔΕΛΙΝΤΖΗ. 

Στην Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ στο Διδυμότειχο (Ελευθερίου Βενιζέλου 28 στον κεντρικό πεζόδρομο-Τηλ. 25530 26600), βρίσκει ο πελάτης τα πάντα. Τον παραδοσιακό, θρακιώτικο και πολυβραβευμένο Καβουρμά, χωριάτικα λουκάνικα ασύγκριτης ποιότητας, φρέσκα, γνήσια κρέατα, ξεχωριστές γεύσεις και όλα αυτά με σεβασμό στην παράδοση, αφού από το 1980, φέρνει στο τραπέζι μας εξαιρετικής ποιότητας κρέατα.