Δήμαρχοι της Θράκης σε εκδήλωση στην Τουρκία, με σημαίες της ψευδεπίγραφης “ανεξάρτητης Θράκης”

Δήμαρχοι της Θράκης σε εκδήλωση στην Τουρκία, με σημαίες της ψευδεπίγραφης “ανεξάρτητης Θράκης”

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα tourkikanea.gr είναι απαράδεκτες. Δήμαρχοι της Θράκης, συμμετέχουν σε εκδήλωση που έγινε στην Προύσα, σε αίθουσα που ήταν γεμάτη με λάβαρα και σημαίες της “ανεξάρτητης Θράκης”!

Χαιρετισμό στην εκδήλωση  απηύθυνε  ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ. Η αίθουσα ήταν γεμάτη  με σημαίες της Τουρκίας , με αφίσες του Κεμάλ και του Σαδίκ και με σημαίες της “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”. Δηλώσεις σε τουρκικά κανάλια έκανε και ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, που πρόσφατα επιχείρησε να δημιουργήσει… θέμα  με την πρόθεση του να προκαλέσει δημοψήφισμα με πρόσχημα το νερό ανοίγοντας την “κερκόπορτα” για τοπικά δημοψηφίσματα (χάρη στο απαράδεκτο και επικίνδυνο εθνικά νόμο Σκουρλέτη για την αυτοδιοίκηση όπου μπήκε η συγκεκριμένη πρόβλεψη), ο οποίος έκανε δηλώσεις με φόντο την σημαία της ψευδεπίγραφης “Ανεξάρτητης Θράκης”.

Αυτοί είναι οι …καταπιεσμένοι της μουσουλμανικής μειονότητας, την οποία αυθαίρετα έχουν βαφτίσει τουρκική. Αυτοί είναι που γυροφέρνουν σ΄ όλη την Ευρώπη συκοφαντώντας την Ελλάδα, παριστάνοντας τους διωκόμενους και κατατρεγμένους. Όλα αυτά με την ανοχή ελληνικών κυβερνήσεων που δεν τόλμησαν ποτέ να τους βάλουν στη θέση τους. Θα συνεχίσει την παράδοση και η σημερινή κυβέρνηση; Οι φωτογραφίες από τα tourkikanea.gr

Ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, που δημιούργησε… θέμα με την πρόθεση του να προκαλέσει δημοψήφισμα με πρόσχημα το νερό ανοίγοντας την “¨κερκόπορτα” έκανε δηλώσεις με φόντο την σημαία της ψευδεπίγραφης “Ανεξάρτητης Θράκης”.

Πηγή: militaire.gr