Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι για την Ελένη Τοπαλούδη

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι για την Ελένη Τοπαλούδη

Ένα τραγούδι για την αδικοχαμένη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο Ελένη Τοπαλούδη, που τα δυο κτήνη δολοφόνησαν με άγριο τρόπο στην Ρόδο το 2018, έγραψε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Ο γνωστός τραγουδοποιός, όπως γράφει ο Δημήτρης Καννελόπουλος στο loader.gr το παρουσίασε μάλιστα στην συναυλία του στο “Κύτταρο” και τονίζει:

Δεν θα σας πω τόσο για τη συναυλία – παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά στο sold out -πιο sold out δεν γίνεται- Κύτταρο. Τα γνωστά: σχεδόν τρεις ώρες πρόγραμμα, λατρεία, δικά του τραγούδια αλλά και διασκευές, κοριτσόκοσμος βασικά στο κοινό, νέες ηλικίες, συνωστισμός και στο πατάρι ακόμα, οι γνωστές γιορτές που στήνει ο Φοίβος. Παίζει και τα καινούργια του τραγούδια ενώ δεν ξεχνάει και τον Θάνο Μικρούτσικο. Ενώ, χθες, έβγαλε και τους Χατζηφραγκέτα που βρέθηκαν ως φαν στο μαγαζί κι εγένετο πανικός.

Γνωστά όλα τα παραπάνω, μην τα επαναλαμβάνουμε. Θα σας πως όμως για τα νέα του κομμάτια.

Και θα σας πω βασικά για το κομμάτι για την Ελένη Τοπαλούδη. Ο Φοίβος έγραψε τραγούδι για την Ελένη Τοπαλούδη, το κορίτσι στη Ρόδο που δολοφονήθηκε με έναν απίστευτα άγριο τρόπο.

Σκέφτομαι την Ελένη Τοπαλούδη
Κι αν θαχε κάποιο λόγο ένα τραγούδι
Που ν’ανεβεί στα δίκτυα που την πνίξαν
Στη θάλασσα να πέσει που την ρίξαν

Το τραγούδι είναι συγκλονιστικό. Και είναι απίστευτο πως άλλαξε η ατμόσφαιρα στο Κύτταρο. Σταμάτησαν να μιλάνε όλοι. Ολοι όμως, Νεκρική σιγή. Τα πρόσωπα διαφοροποιήθηκαν πλήρως, δεν έβλεπες ούτε ένα χαμόγελο, πουθενά. Στο τραπέζι μου ένα κορίτσι έβαλε τα κλάματα – κυριολεκτικά. Τα μάτια όλων γέμισαν θλίψη. Οχι πως δεν επανήλθαμε στη χαρά αμέσως μετά -έτσι δεν είναι και η ζωή;- αλλά οι στιγμές αυτές, χθες, ήταν ανατριχιαστικές. Το άτυχο αυτό κορίτσι έγινε τραγούδι πράγμα το οποίο σημαίνει πως η μνήμη του θα διατηρηθεί και με έναν άλλον τρόπο. Μεγάλη υπόθεση…

Πηγή: loader.gr