Διδυμότειχο: Συνέλαβαν 4 Βούλγαρους διακινητές για μεταφορά λαθρομεταναστών

Διδυμότειχο: Συνέλαβαν 4 Βούλγαρους διακινητές για μεταφορά λαθρομεταναστών

Τέσσερις Βούλγαρους διακινητές συνέλαβαν στο νομό Έβρου, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

Οι τέσσερις (4) διακινητές, ηλικίας 50, 46, 45 και 43 ετών, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης μεταφορά εννέα (9) λαθρομεταναστών κινήθηκαν σχεδόν σε όλο το μήκος του βορείου τμήματος του νομού Έβρου.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες, ηλικίας 46 και 45 ετών να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων, σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος και μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα εννέα (9) λαθρομετανάστες.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 50χρονο, τη στιγμή που επιχειρούσε να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα, μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Ορμενίου, καθόσον όπως διαπιστώθηκε είχε μεταφέρει δύο από τους παραπάνω διακινητές στην περιοχή του Έβρου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την παράνομη μεταφορά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*