Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου παραβρέθηκε στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜ-Θ

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου παραβρέθηκε στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜ-Θ

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου παραβρέθηκε χθες στη λιτή και σεμνή τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Τα μέλη της Ένωσης με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χρυσοβαλάντη Γιλαμά, συνεχάρησαν τον Ταξίαρχο Πασχάλη Συριτούδη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, δεδομένης της τοποθέτησής του στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜ-Θ και του ευχήθηκε δημιουργική και επιτυχημένη θητεία.  Διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία για την συνέχιση της άριστης θεσμικής συνεργασίας.

Στη συνέχεια η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου, απένειμε τιμητική πλακέτα στον απερχόμενο Γενικό Αστ/κο Δ/ντη ΑΜ- Θ Αντιστράτηγο ε. α.  ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο για την προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και την πατρίδα. Όπως σημείωσαν άλλωστε χαρακτηριστικά: “Όλα αυτά τα χρόνια πορευτήκαμε μαζί σε κοινούς στόχους, που αφορούσαν το μεταναστευτικό και της Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης. Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας αναζητήσαμε λύσεις στα προβλήματα των Συναδέλφων και στάθηκε αρωγός στα δίκαια αιτήματα μας. Θέσαμε τις βάσεις για την επόμενη μέρα της ελληνικής συνοριοφυλακής. Του ευχηθήκαμε υγεία, ευημερία και οικογενειακή ευτυχία. Συνεχίζουμε στο δρόμο της Προσφοράς και της Ενότητας”.

Το Δ. Σ. της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου.

Ένα σχόλιο

  1. Κ. Διευθυντα έμεινα έκπληκτος με αυτά τα οποία είδα στις φωτογραφίες τελετής παράδοσης – παραλαβής τής ηγεσίας της Περιφερειακης Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 1)Η τελετή επραγματοποιηθη εντός αιθουσης, ενώ το πρέπον θα ήτο νά πραγματοποιηθεί είς ανοικτό χώρον είς μίαν Αστυνομικην Σχολήν είτε τής Κομοτηνής, είτε του Διδυμότειχου με την δέουσα λαμπρότητα και απόδοση τιμών.
    2) Ο αποχωρων Αντιστράτηγος ήτο με πολιτικήν περιβολήν, ενώ έπρεπε να φέρει την στολήν τού Αντιστράτηγου και να την τιμήσει και να τιμηθεί δεόντως και αρμοζοντως σ’ αυτήν την ιερή, την ύστατη στιγμή!
    3) Τά μέλη της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου παρεβρέθηκαν με: ΜΠΛΟΥ ΤΖΙΝ;;; Δέν είναι Αστυνομικοί; Δεν έχουν στολές; Εδώ περιττευει οιοσδηποτε περαιτέρω σχολιασμός!!!
    Όλη αυτή η εικόνα μου προκάλεσε Αλγεινην Εντύπωσιν και είναι απαράδεκτη!Όλοι μας έχουμε της Ελληνικην Αστυνομίαν σέ μεγάλη εκτίμηση και σεβασμόν και επιθυμούμε νά βρίσκεται εις το πιο υψηλό βάθρο τιμής πού της άξιζει. Η εικόνα αυτή ευχόμαι να μην επαναληφθεί εις το μέλλον.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*