Σαμοθράκη: Έργα υποδομής και τουρισμός, στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης παρουσία του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου

Σαμοθράκη: Έργα υποδομής και τουρισμός, στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης παρουσία του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου

Τη Σαμοθράκη επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, επικεφαλής πολυμελούς κλιμακίου της Περιφέρειας και είχε ευρεία σύσκεψη για όλα τα θέματα που αφορούν το νησί.

Ο κ.Μέτιος συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς και ανώτερα υπηρεσιακά στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και της ΠΕ Έβρου και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας.

Σκοπός της επίσκεψης του κλιμακίου της Περιφέρειας υπό τον κ. Μέτιο στη Σαμοθράκη, ήταν η συμμετοχή σε αναλυτική σύσκεψη με τη Δημοτική Αρχή, με σκοπό την παρακολούθηση των έργων που είναι σε εξέλιξη στο νησί με τη συμμετοχή και την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας, τη χρηματοδότηση νέων αλλά και τον σχεδιασμό πιο μακροπρόθεσμων παρεμβάσεων ενόψει της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Σαμοθράκης και εκτός του Δημάρχου Νίκου  Γαλατούμου,  συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Τεχνικών Έργων Χρύσα Αντωνάκη, Τουρισμού Κατερίνα Καραμήτσου-Γιαννέλου, Καθαριότητας και Πρασίνου Γιάννης Γρηγόραινας, δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Η σύσκεψη στη Σαμοθράκη είναι η τρίτη μιας σειράς συσκέψεων που έχει εγκαινιάσει ο κ. Μέτιος στις έδρες των Δήμων όλης της Περιφέρειας με σκοπό την ενδυνάμωση της συνεργασίας και τον συντονισμό των υπηρεσιών Περιφέρειας και Δήμων για τα αναγκαία έργα κάθε περιοχής.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*