Σουφλί: Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας ο Μιχάλης Πιτιακούδης με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου

Σουφλί: Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας ο Μιχάλης Πιτιακούδης με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου

Άμισθος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας ανέλαβε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Μιχάλης Πιτιακούδης, με απόφαση του δημάρχου Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκου.

Ο κ.Πιτιακούδης, που είχε εκλεγεί και την προηγούμενη πενταετία με τον συνδυασμό του σημερινού δημάρχου, είναι από το Πρωτοκλήσι και ως συνταξιούχος αστυνομικός γνωρίζει τα συγκεκριμένα θέματα, οπότε θεωρείται μια πολύ καλή επιλογή στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας. Η θητεία του σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ χθες, θα είναι από 12.02.2020 έως και την 11.02 .2021 για την τρέχουσα δημοτική περίοδο.
2. Του μεταβιβάζονται οι παρακάτω αρμοδιότητες :
Καθ’ ύλην:
α.Αρμοδιότητες Πολιτικής Προστασίας και ειδικότερα:
(α) Διατυπώνει εισηγήσεις για το σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας της περιοχής του Δήμου, στο πλαίσιο του ετήσιου εθνικού σχεδιασμού και μεριμνά για την εφαρμογή των σχετικών προγραμμάτων, μέτρων και δράσεων στο πλαίσιο του εθνικού και περιφερειακού σχεδιασμού.


(β)Υποστηρίζει το συντονισμό και επιβλέπει το έργο της πολιτικής προστασίας για την πρόληψη, ετοιμότητα, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των καταστροφών που συμβαίνουν στην περιοχή του Δήμου.
(γ)Μεριμνά για την διάθεση και συντονίζει την δράση του απαραίτητου δυναμικού και μέσων για την πρόσληψη, ετοιμότητα, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των καταστροφών στην περιοχή του Δήμου
(δ)Επεξεργάζεται ειδικότερες προτάσεις προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για την προστασία των δασικών περιοχών του Δήμου, συμμετέχει στην οργάνωση της πυροπροστασίας των δασών και διατυπώνει προτάσεις για την αποκατάσταση των δασών.
3. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου κ. Πιτιακούδη Μιχαήλ τις αρμοδιότητες ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Δαρούσης Δημήτριος.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*