Κολγιώνης: «Στέλνω άμεσα την μελέτη αρδευτικού Πετάλου Πέπλου στον υφυπουργό κύριο Σκρέκα”

Κολγιώνης: «Στέλνω άμεσα την μελέτη αρδευτικού Πετάλου Πέπλου στον υφυπουργό κύριο Σκρέκα”

Την μελέτη αρδευτικού του Πετάλου Πέπλου που είναι έτοιμη και δεν είχε δυστυχώς κατατεθεί στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης από την προηγούμενη δημοτική αρχή Λαμπάκη, θα στείλει άμεσα στον υφυπουργό Κώστα Σκρέκα ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρης Κολγιώνης.

Στη συνάντηση που είχε ο κ.Σκρέκας με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και ήταν παρών ο κ.Κολγιώνης, όταν ανέφερε το συγκεκριμένο θέμα άκουσε από τον αρμόδιο υφυπουργό να του υπόσχεται ότι μπορεί να χρηματοδοτηθεί από την Τράπεζα Επενδύσεων.

Μιλώντας λοιπόν χθες στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και στον δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη, ο Δημήτρης Κολγιώνης επεσήμανε:«Τις επόμενες ημέρες με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου θα ετοιμάσουμε  το φάκελο και θα στείλουμε τη μελέτη του Πετάλου και ότι άλλο έχουμε, όπως το υπόλοιπο αρδευτικό Φερών, ο ελαιώνας της Μάκρης. Συναποφασίστηκε άλλωστε να έχουμε μια ανοιχτή επικοινωνία και έμεινε έκπληκτος που εδώ και 35 χρόνια δεν έχουμε δει αρδευτικό έργο στην περιοχή μας. Είναι ντροπή πραγματικά, που τόσα χρόνια δεν υπήρξε το παραμικρό στον συγκεκριμένο τομέα και έμεινε ανεκμετάλλευτη η περιοχή. Είμαι αισιόδοξος ότι κάτι καλό θα προκύψει και θα βγει από την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη και τις συζητήσεις μαζί του”. 

Όσο για τις εντυπώσεις που αποκόμισε απ’ την συνάντηση με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα επισημαίνει:  «Ο κ. Σκρέκας έχει προτεραιότητα ανά την Ελλάδα τα αρδευτικά έργα, μας ανέλυσε μάλιστα και το πλάνο υλοποίησής τους. Η κυβέρνηση έχει διαπιστώσει ότι το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής  γεωργίας είναι η ανταγωνιστικότητα και το κόστος παραγωγής».

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*