Τετ-α-τετ του Πρωθυπουργού με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο στο Μέγαρο Μαξίμου – Τι συζήτησαν

Τετ-α-τετ του Πρωθυπουργού με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο στο Μέγαρο Μαξίμου – Τι συζήτησαν

Προσωπική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι πολύ καλές σχέσεις που έχουν οι δυο τους, αφού είναι γνωστό πως ο κ.Μητσοτάκης επέλεξε προσωπικά και στήριξε στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές τον κ.Μέτιο που τον δικαίωσε με την εκλογή του, είναι άλλωστε γνωστές. Είναι όμως σίγουρα πολύ σημαντικό, ότι ο Πρωθυπουργός συνάντησε τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ τετ-α-τετ, ενώ βλέπει τους υπόλοιπους όλους μαζί  στην καθιερωμένη συνάντηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η συζήτηση Μητσοτάκη-Μέτιου έγινε σε άριστο κλίμα, όπως δείχνει και η φωτογραφία που δημοσίευσε ο δεύτερος, επισημαίνοντας ότι  ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό της χώρας για θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά των Περιφερειών, με την ιδιότητά του ως επικεφαλής της Επιτροπής Οικονομικών της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Το ενδιαφέρον και σημαντικό για την περιοχή μας, είναι ότι ο Χρήστος Μέτιος ενημέρωσε τον κ.Μητσοτάκη και για την πορεία υλοποίησης του σχεδίου της Διοίκησής του που αφορά την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Άλλωστε και προεκλογικά αλλά και μετά την εκλογή της σημερινής Κυβέρνησης, ο Πρωθυπουργός είχε αναφερθεί πολλές φορές στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την περιοχή μας και τις πρωτοβουλίες που σκέφτεται να στηρίξει για την ανάπτυξη της, σε αρμονική συνεργασία όπως επαναλάμβανε με τον κ.Μέτιο, για τον οποίο πίστευε ότι θα παραμείνει Περιφερειάρχης κερδίζοντας τις εκλογές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*