Έρχεται στο Evros-news.gr η νέα στήλη: “Το σιφώνι που τα… χώνει”…

Έρχεται στο Evros-news.gr η νέα στήλη: “Το σιφώνι που τα… χώνει”…

Μια νέα στήλη έρχεται από αύριο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Evros-news.gr. Ο τίτλος της: “Το σιφώνι που τα… χώνει”.

Όχι, δεν θα… ρουφάει τις βρωμιές όπως τα κανονικά σιφώνια, αλλά θα τις αναδεικνύει. Θα σχολιάζει, θα αποκαλύπτει και φυσικά θα τα… χώνει σε όποιον θέλει. Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος.

Μην με ρωτάτε Τι σιφωνι είναι αυτό; Θα το διαβάσετε πρώτη φορά αύριο και θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Ούτε αν είναι άνδρας ή γυναίκα αυτός ή αυτή που το γράφει. Το σιφώνι ως ουσιαστικό είναι… ουδέτερο. Κάτι σαν το… Τζέησον Αντιγόνη δηλαδή. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα κρατήσει ουδετερότητα σχολιάζοντας τις εξελίξεις και τα γεγονότα. Σε όλους θα τα… χώνει.

Η συνέχεια αύριο Σάββατο, για πρώτη φορά, στο Evros-news.gr. Ετοιμαστείτε για ανάγνωση

Υ.Γ: Να ενημερώσουμε τον γνωστό… καταδότη, ο οποίος έκανε αυτό που κατηγορούσε τους άλλους και πήγε “κάρφωσε” τους συναδέρφους του, ότι το νέο μας συνεργάτη θα φροντίσουμε να τον ασφαλίσουμε. Έτσι, για να μην έχει… αγωνία και άγχος ο… Δήμος Σταρένιος.

3 Σχόλια

  1. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές με την νέα στήλη.
    Όχι μόνο βρωμιές και τα άπλυτα τους στην φόρα…
    Περιμένουμε με ανυπομονησία.
    Καλοτάξιδη να είναι.

  2. Κ. Διευθυντα είπατε ότι το σιφωνι θα τα χώνει σέ οποιον θέλει… Και ότι θα φροντίσετε να το ασφαλίσετε. Προσέξτε μην απασφαλισει και τα χώσει και σέ σας…
    Οπότε τότε γαία πυρί μειχθητω!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*