Ο Έβρος έχει τεράστια προβλήματα και ο ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει στην Αλεξανδρούπολη εκδήλωση για τη… Novartis!!!

Ο Έβρος έχει τεράστια προβλήματα και ο ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει στην Αλεξανδρούπολη εκδήλωση για τη… Novartis!!!

Ο νομός Έβρου “σβήνει” αργά αλλά σταθερά, αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα τα οποία όχι μόνο δεν έλυσαν στα 4 χρόνια που ήταν Κυβέρνηση αλλά τα επιδείνωσαν και ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου οργανώνει συζήτηση για το… Novartis στην Αλεξανδρούπολη!!!

Όπως φάνηκε και από την πρόσφατη παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα στην πόλη και την συμμετοχή σε εκδήλωση για την ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική) όπου υπήρξε μεγάλη συμμετοχή κυρίως νέων αγροτών, πως αυτά είναι τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους πολίτες, οι… φωστήρες της Νομαρχιακής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνουν τον πλουσιοπάροχα αμειβόμενο Ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, να μιλήσει για την υπόθεση Novartis. Η σχετική ανακοίνωση μάλιστα αναφέρει ότι:

“Στην εκδήλωση θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης «La strategia», που ρίχνει φως στα άδυτα της NOVARTIS με βίντεο ντοκουμέντα στελεχών της φαρμακοβιομηχανίας, αλλά και συνεντεύξεις προστατευόμενων μαρτύρων, που κατέθεσαν στις αμερικανικές αρχές και ξετυλίγουν τις παράνομες πρακτικές της εταιρείας. Την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου”.

Στην εκδήλωση προφανώς θα μετέχει και ο πρώην βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ και γιατρός στο επάγγελμα Γιώργος Καίσας, που είχε παραδεχθεί σε δηλώσεις του ότι συμμετείχε σε συνέδρια που χρηματοδοτούνταν από τη Novartis. Όχι, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για τον οποίο καταγγέλουν εν ενεργεία δικαστικοί ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά την  υπόθεση για να κλείσει φυλακή πολιτικούς αντιπάλους από τη Ν.Δ και το ΚΙΝ.ΑΛ, δεν θα βρεθεί στην συγκεκριμένη εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης για να μιλήσει.