Αλεξανδρούπολη: Συναντήσεις με Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, δήμαρχο και Μητροπολίτη είχε ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜ-Θ Π.Συριτούδης

Αλεξανδρούπολη: Συναντήσεις με Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, δήμαρχο και Μητροπολίτη είχε ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜ-Θ Π.Συριτούδης

Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων με Αρχές και θεσμικούς φορείς του Έβρου, πραγματοποίησε χθες ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Πασχάλης Συριτούδης, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Αλεξανδρούπολης, Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη Καρτάλη, συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμο, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Πέτροβιτς Δημήτριο και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, οι οποίοι τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν ζητήματα κοινού, τοπικού ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, ο κ. Ζαμπούκης ευχήθηκε στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι θα διατηρηθεί η αγαστή συνεργασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ, προς όφελος της κοινωνικής ευημερίας και της ασφάλειας των κατοίκων του δήμου μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς από την πλευρά του συνεχάρη τον κ. Συριτούδη ευχόμενος καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και εις ανώτερα στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή, και τονίστηκε η υποδειγματική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Έβρου και των στελεχών των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.

Οι εθιμοτυπικές επισκέψεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα.