Δυναμική παρουσία στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «ΙΜΤΜ 2020» του Ισραήλ από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυναμική παρουσία στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «ΙΜΤΜ 2020» του Ισραήλ από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυναμική παρουσία στην τουριστική αγορά του Ισραήλ,στην οποία απευθύνθηκε για πρώτη φορά φέτος, είχε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, παίρνοντας μέρος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «ΙΜΤΜ 2020» που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ.

Στόχος της συμμετοχής ήταν η όσο το δυνατόν καλύτερη ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος, αλλά και του παραγωγικού δυναμικού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, με δεδομένο ότι η τουριστική αγορά του Ισραήλ χαρακτηρίζεται ως υπερώριμη σε ότι αφορά την Ελλάδα, αφού οι Ισραηλινοί αγαπούν τη χώρα μας και ταξιδεύουν σε αυτή συχνά, χάρη στην εγγύτητα και τις προσιτές τιμές στα τουριστικά πακέτα.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θανάσης Τσώνης, ο οποίος μαζί με τα στελέχη της Περιφέρειας έκαναν τις ημέρες της έκθεσης ότι μπορούσαν για να έχει αυτή μια πετυχημένη παρουσία. Μάλιστα επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να παρουσιάσει το βίντεο με την προβολή της Περιφέρειας μας, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε κατά την διάρκεια της έκθεσης και μετείχαν όλοι οι κορυφαίοι τουριστικοί πράκτορες του Ισραήλ. Ξεκίνησε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι… ονειροπόλος και πιστεύει πως η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης είναι η πιο όμορφη της χώρας και το γιατί θα το διαπιστώσουν παρακολουθώντας το βίντεο που ακολούθησε.

Αυτός ο τόποςείναι η πατρίδα μας.Πάνω απ’ τις πετρωμένες θάλασσεςτο σκοτάδιγίνεται φως.Και τα δάκρυα είναι αόρατα.Ο χρόνος λυγίζειτα δέντρακι αρχαίους μύθουςαπλώνει στη λύπη,για να μοιάζειμε σύννεφο.

Gepostet von Athanasios Tsonis am Donnerstag, 13. Februar 2020

Ο κ.Τσώνης ευχαρίστησε τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη και τον Διευθυντή του ΕΟΤ στο Ισραήλ κ.Βασιλειάδη, αλλά και τον Αλεξανδρουπολίτη Ηλία Τζιώρα, επιστημονικό σύμβουλο του κ.Φραγκάκη, για την πολύτιμη βοήθεια τους και την ευκαιρία που έδωσαν στην αντιπροσωπεία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ να έρθει σε επαφή με υψηλόβαθμα στελέχη του τουριστικού κλάδου της περιοχής μέσω b2b συναντήσεων και σε ξεχωριστό workshop που πραγματοποιήθηκαν μετά το πέρας της έκθεσης.

Ο ίδιος μάλιστα παρουσίαζε όσα έβλεπαν στο βίντεο οι συμμετέχοντες στην ειδική εκδήλωση, δ’ινοντας πληροφορίες για την Περιφέρεια μας, όπως μπορείτε να δείτε στο δεύτερο βίντεο.

Gepostet von Athanasios Tsonis am Donnerstag, 13. Februar 2020

Έρχονται Ισραηλινοί δημοσιογράφοι

για να προβάλλουν την Περιφέρεια

Τις επόμενες ημέρες ακολουθεί επίσκεψη Ισραηλινών δημοσιογράφων στην περιοχή μας, οι οποίοι θα καταγράψουν σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος και θα τα προβάλουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας τους, έτσι ώστε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να γίνει γνωστή στο Ισραηλινό κοινό και να πάρει το μερίδιο της τουριστικής αγοράς που της αξίζει, σε σχέση με άλλα μέρη της πατρίδας μας που ήδη έχουν σημαντικό αριθμό επισκεπτών από την συγκεκριμένη χώρα.