2η Λευκή Νύχτα Ορεστιάδας: Εγκρίθηκε η παράταση ωραρίου  απ’ το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ

2η Λευκή Νύχτα Ορεστιάδας: Εγκρίθηκε η παράταση ωραρίου απ’ το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ

Την έγκριση του για παράταση ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων προκειμένου να πραγματοποιηθεί η 2η Λευκή Νύχτα στην Ορεστιάδα, έδωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατά την προχθεσινοβραδινή του συνεδρίαση.

Το αίτημα υποβλήθηκε από την Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει ότι στις 27 Αυγούστου 2020 θα διοργανώσει την 2η Λευκή Νύχτα, μετά τον περσινό ανεπανάληπτο θρίαμβο και την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η 1η διοργάνωση, παρ’ ότι ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μαυρίδης αποφάσισε να μην την στηρίξει. Όμως χιλιάδες κάτοικοι της Ορεστιάδας, της περιοχής αλλά και ολόκληρου του Έβρου κατέκλυσαν την πόλη και έγινε μια πρωτόγνωρη γιορτή, με τους καταστηματάρχες ειδικά της εστίασης να… ξεπουλάνε ότι είχαν και δεν είχαν.

Η μοναδική παράταξη που ψήφισε εναντίον ήταν η “Λαϊκή Συσπείρωση” που πρόσκειται στο ΚΚΕ, αφού συνολικά το συγκεκριμένο κόμμα είναι αντίθετο σε τέτοιες εκδηλώσεις, επικαλούμενο τα δικαιώματα των εργαζομένων. Κάποια στιγμή πάντως στην διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξε… μπέρδεμα, γιατί όπως αναφέρθηκε έχει εγκριθεί ένα ποσό 2.000 ευρώ που είχε ζητήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ορεστιάδας (πέρυσι αν και ανακοίνωσε δεν έκανε τελικά παρόμοια εκδήλωση το Φθινόπωρο) και είχε εγκριθεί, ενώ την Λευκή Νύχτα διοργανώνει η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας που ζήτησε απλά την παράταση ωραρίου. Αποφασίστηκε να διερευνηθεί τι ακριβώς συμβαίνει με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά η ουσία είναι ότι στις 27 Αυγούστου 2020 έρχεται η 2η Λευκή Νύχτα στην πόλη της Ορεστιάδας.

-Ορεστιάδα: Αποφάσισε από τώρα την 2η Λευκή Νύχτα η Ένωση Επαγγελματιών, μετά τον φετινό θρίαμβο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*