Αλεξανδρούπολη: Παρουσία Μητσοτάκη-Μπορίσοφ θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη το 4ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας

Αλεξανδρούπολη: Παρουσία Μητσοτάκη-Μπορίσοφ θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη το 4ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας

Επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο και επίσημα η παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βούλγαρου ομόλογου του Μπόικο Μπορίσοφ στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα πραγματοποιηθεί την άλλη Τετάρτη Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 το 4ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας.

Στην συνεδρίαση θα μετέχουν και πολλοί υπουργοί από την ελληνική και την βουλγαρική Κυβέρνηση, αυτή θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Grecotel Astir Egnatia και μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου θα ακολουθήσει υπογραφή διμερών συμφωνιών και δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, και του Βούλγαρου ομολόγου του, κ. Borissov, προς τα ΜΜΕ.

Αυτό ανακοινώθηκε πριν από λίγο εκ μέρους της Κυβέρνησης, επιβεβαιώνοντας τόσο το χθεσινό μας ρεπορτάζ στο Evros-news.gr όσο και το σημερινό κατά την παρουσία μας στον ραδιοφωνικό σταθμό MΑXIMUM FM και την εκπομπή του πολύ καλού συναδέρφου Δημήτρη Κολιού, όπου αναφερθήκα με στο συγκεκριμένο θέμα. Ακούστε την συζήτηση μας:

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*