Διδυμότειχο: Γυναίκα συνελήφθη σε χωριό με πλαστά ευρώ(αντίγραφα) αξίας 32.000, όταν παρήγγειλε πίτσα

Διδυμότειχο: Γυναίκα συνελήφθη σε χωριό με πλαστά ευρώ(αντίγραφα) αξίας 32.000, όταν παρήγγειλε πίτσα

Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών συνελήφθη σε χωριό του Διδυμοτείχου, γιατί πλήρωσε την πίτσα που παρήγγειλε με 100ευρο που ήταν πλαστό και μάλιστα κακής ποιότητας, απλό αντίγραφο από αυτά που βρίσκει κάποιος εύκολα στα καταστήματα παιχνιδιών, ενώ είχε στο σπίτι της και άλλα συνολικής αξίας 32.000 ευρώ.

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, όταν η συγκεκριμένη γυναίκα που μένει σε χωριό πολύ κοντά στο Διδυμότειχο, παρήγγειλε από γνωστή πιτσαρία στον πεζόδρομο της πόλης, πίτσα μέσω delivery. Όταν την παρέλαβε πλήρωσε με χαρτονόμισμα των 100 ευρώ και φυσικά πήρε τα ρέστα. Όμως ο υπάλληλος, που λόγω της νύχτας δεν αντιλήφθηκε από την αρχή ότι το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα ήταν… προβληματικό, όταν έφτασε στο κατάστημα και παρέδωσε τα χρήματα, διαπίστωσαν με το αφεντικό πως αυτό όχι ήταν απλά πλαστό, αλλά πολύ κακής ποιότητας, από αυτά που βρίσκει κανείς στα μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών των γνωστών αλυσίδων.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία Διδυμοτείχου και άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας βρέθηκαν σε ελάχιστα λεπτά στο χωριό, όπου και η γυναίκα παραδέχθηκε την πλαστότητα του συγκεκριμένου χαρτονομίσματος και έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν τους αποκάλυψε ότι έχει στο σπίτι και πολλά ακόμα, συνολικής “αξίας” 32.000 ευρώ. Έτσι την συνέλαβαν και κατά την ανάκριση διαπιστώθηκε, ότι είχε χρησιμοποιήσει και άλλο πλαστό αντίγραφο των 100 ευρώ πριν λίγες ημέρες σε αγορές που έκανε σε κατάστημα της Ορεστιάδας.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και παρέμεινε κρατούμενη μέχρι να οδηγηθεί χθες Δευτέρα στον Εισαγγελέα της Ορεστιάδας. Oι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου διαβίβασαν την δικογραφία και την σχετική αναφορά και στην Αστυνομική Διεύθυνση της Ορεστιάδας, ενώ τηρήθηκε απόλυτα μυστικότητα στο συγκεκριμένο θέμα τόσο από τους ίδιους όσο και από το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων
Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στην Κομοτηνή. Αυτό δημοσιοποίησε χθες μόνο την σύλληψη, επίσης από άνδρες της Ασφάλειας Διδυμοτείχου, ενός 30χρονου άνδρα για κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων, μόνο που αυτά ήταν πολύ καλύτερης ποιότητας και μόλις 35 ευρώ, όπως έγραψε χθες το Evros-news.gr.

Η σύλληψη της γυναίκας ηλικίας περίπου 40 ετών από χωριό κοντά στην πόλη του Διδυμοτείχου, παρέμεινε μυστική μέχρι σήμερα, επειδή χθες που οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ζήτησε και πήρε προθεσμία 48 ωρών για να ετοιμάσει την απολογία της. Το θέμα αποκάλυψε πριν από ώρα το thrakinea.gr, που έχει και άλλες παρόμοιες επιτυχίες στο παρελθόν, όταν τα θέματα αφορούν την Αστυνομική Διεύθυνση και το Τμήμα Ασφαλείας Ορεστιάδας και του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτήν την δημοσιογραφική επιτυχία. Ο Αστυνομικός Διευθυντής μπορεί να άλλαξε και ο προηγούμενος να έγινε πλέον Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αλλά τα λαγωνικά του συγκεκριμένου σάιτ συνεχίζουν την καλή δουλειά “ξετρυπώνοντας” τις ειδήσεις και αξιοποιώντας τις πληροφορίες.