Αλεξανδρούπολη: Άλλαξε η ημέρα άφιξης του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια – Έρχεται τελικά μαζί με τον Πρωθυπουργό

Αλεξανδρούπολη: Άλλαξε η ημέρα άφιξης του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια – Έρχεται τελικά μαζί με τον Πρωθυπουργό

Άλλαξε η ημερομηνία επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στην Αλεξανδρούπολη, αφού όπως ανακοινώθηκε, θα έρθει τελικά την άλλη Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου μαζί με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι την Κυριακή 23 του μήνα, για την παρουσίαση επετειακού βιβλίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης, αυτό έγινε λόγω εκτάκτων υποχρεώσεων του κ.Δένδια, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα ήταν… υπερβολή σε μια δύσκολη και γεμάτη υποχρεώσεις για τον ίδιο χρονική περίοδο, να βρεθεί μέσα σε μια εβδομάδα δυο φορές στην περιοχή μας. Έτσι και αλλιώς, δεν θα μπορούσε να λείψει από την συνάντηση του κ.Μητσοτάκη με τον Βούλγαρο Πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ και την συνεδρίαση του 4ου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας, παρουσία πάνω από 20 υπουργών των δύο χωρών και την υπογραφή συμφωνιών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Λόγω εκτάκτων υποχρεώσεων του Υπουργού Εξωτερικών, η παρουσίαση της Επετειακής Ιωβηλαίας Έκδοσης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ» Πόλη – Άνθρωποι – Γεγονότα (από τα χρόνια του Ερημίτη έως τη Συνθήκη της Λωζάννης), του συμπολίτου μας κ. Ελευθερίου Τσινταράκη, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 στις 6.00’ μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, στην παρουσίαση της Επετειακής Ιωβηλαίας Έκδοσης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ»
Πόλη – Άνθρωποι – Γεγονότα (από τα χρόνια του Ερημίτη έως τη Συνθήκη της Λωζάννης), του συμπολίτου μας κ. Ελευθερίου Τσινταράκη.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας.
Με εκτίμηση
Ο Μητροπολίτης
† Ο Αλεξανδρουπόλεως ΑΝΘΙΜΟΣ
Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Ζαμπούκης