Αλεξανδρούπολη: Προσκεκλημένος Μητροπολίτη και δημάρχου έρχεται την Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας

Αλεξανδρούπολη: Προσκεκλημένος Μητροπολίτη και δημάρχου έρχεται την Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας όπως έγραψε από προχθές το Evros-news.gr, προκειμένου να παραβρεθεί σε εκδήλωση της Ι. Μητρόπολης και του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Ο κ.Δένδιας θα επισκεφτεί την Αλεξανδρούπολη  μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Ανθίμου και του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, για να παρουσιάσει την Επετειακή Ιωβηλαία Έκδοση «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ» Πόλη – Άνθρωποι – Γεγονότα(από τα χρόνια του Ερημίτη έως τη Συνθήκη της Λωζάννης), του συμπολίτη μας Ελευθερίου Τσινταράκη, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχονται στην Αλεξανδρούπολη Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Δένδιας μέσα τρεις μέρες

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Αλεξανδρούπολης στον εθνικό κορμό.

Ο υπουργός Εξωτερικών θα έρθει από το Σάββατο στην Θράκη και θα επισκεφθεί την Κομοτηνή όπου και θα διανυκτερεύσει, ενώ το πρωί της Κυριακής θα έρθει στην Αλεξανδρούπολη για την παρουσίαση του βιβλίου.