Ορεστιάδα: Εμπρησμός η χθεσινοβραδινή πυρκαγιά σε μονοκατοικία-αποθήκη; Τι εξετάζουν Πυροσβεστική και αστυνομία

Ορεστιάδα: Εμπρησμός η χθεσινοβραδινή πυρκαγιά σε μονοκατοικία-αποθήκη; Τι εξετάζουν Πυροσβεστική και αστυνομία

Το ενδεχόμενο εμπρησμού, όχι πάντως από πρόθεση να καταστραφεί η μονοκατοικία-αποθήκη στην οποία εκδηλώθηκε πυρκαγιά χθες το βράδυ στην Ορεστιάδα αλλά εξ αμελείας, εξετάζουν σύμφωνα με πληροφορίες η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και η Αστυνομία.

Το γεγονός ότι η φωτιά ξεκίνησε έξω από το κτίριο, σε διάφορα αντικείμενα που βρισκόταν στοιβαγμένα και επεκτάθηκε μέσα στο κτίριο προκαλώντας σημαντικές καταστροφές στο ίδιο αλλά και σε προϊόντα που ήταν αποθηκευμένα, κυρίως καφέ, βάζει σε σκέψεις τόσο την Πυροσβεστική, όσο και τους αστυνομικούς. Κι αυτό γιατί προηγήθηκαν τη νύχτα της Κυριακής και τα ξημερώματα της Δευτέρας, βανδαλισμοί και μπαράζ εμπρησμών σε κάδους στην πόλη της Ορεστιάδας και εξετάζεται το ενδεχόμενο να συνδέονται όλα αυτά.

-Ορεστιάδα: Πυρκαγιά προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε μονοκατοικία-αποθήκη. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο εμπρησμού

Το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ.Ορεστιάδας επιλήφθηκε της υπόθεσης και ξεκίνησε έρευνες για τα αίτια, όπως συμβαίνει σε κάθε πυρκαγιά. Οι πληροφορίες μας όμως αναφέρουν ότι επειδή η φωτιά εκδηλώθηκε σε κεντρικό σημείο και υπάρχουν κάποια στοιχεία πως έγινε αυτό, ασχολείται και το Τμήμα Ασφαλείας Ορεστιάδας, εξετάζοντας όλα τα στοιχεία.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ είναι ΑΡΧΕΙΟΥ