ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινήθηκε τρομερά ο Πέτρος Πολυχρονίδης, απ’ τα… αποθεωτικά σχόλια του κορυφαίου Μάκη Χριστοδουλόπουλου

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινήθηκε τρομερά ο Πέτρος Πολυχρονίδης, απ’ τα… αποθεωτικά σχόλια του κορυφαίου Μάκη Χριστοδουλόπουλου

Στην Ορεστιάδα βρίσκεται ο μοναδικός σε αυτό που κάνει συντοπίτης τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης και παρουσιάζει σήμερα τις εκδηλώσεις του Τσικνομπουρμπούλη. Στην ζωντανή σύνδεση μάλιστα με την εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” και την Ζήνα Κουτσελίνη, δεν μπόρεσε να κρύψει την συκίνηση του για τα… αποθεωτικά σχόλια του τεράστιου Μάκη Χριστοδουλόπουλου που ήταν καλεσμένος στο σνούντιο.

Αρχικά ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής ενημέρωσε τον Εβρίτη τηλεπαρουσιαστή (από τη Νέα Βύσσα) του “Τροχού της Τύχης” ότι χρησιμοποίησε το καμαρίνο του στο κανάλι STAR και αυτός δεν έκρυψε την μεγάλη του χαρά. “Τιμή μου. Πλάκα μου κάνετε” απάντησε στην Ζήνα Κουτσελίνη και τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος με τον δικό του, μοναδικό τρόπο που είπε: “Σώπα ρε. Εμείς σ’ αγαπάμε. Σ’ αγαπάμε πολύ ρε”.

Αφού στο μεταξύ ο Πέτρος παρουσίασε τον βασιλιά του ξανθιώτικου καρναβαλιού που ήταν στην πλατεία της Ορεστιάδας, τον “Πειρατή του Θερμαϊκού”, αλλά και τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη που επίσης μίλησε για λίγο, οι κουβέντες του Μάκη Χριστοδουλόπουλου τον συγκίνησαν τρομερά και δεν μπόρεσε να το κρύψει.

Όταν η κ.Κουτσελίνη του είπε ότι ο αυθεντικός, λαϊκός βάρδος τον βλέπει καθημερινά στον “Τροχό της Τύχης” και έχει έρθει να τραγουδήσει και στην Ορεστιάδα παλαιότερα, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ζήτησε να μην… απολυμανθεί το καμαρίνι του για να μείνει η παρουσία του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος τον… αποθέωσε: “Θα σου αφήσω και αυτόγραφο επάνω. Σε αγαπάμε και εμείς, γιατί αυτό που κάνεις και σε βλέπω κάθε μέρα, είσαι τόσο καλός, είσαι τόσο καθαρός, δίνεις λεφτά στον κοσμάκη και λες πάντα την αλήθεια”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ 

Πέμπτη 20.02.2020

Ενώνουμε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη! Η αποκριάτικη επικοινωνία μας με τον Πέτρο Πολυχρονίδη από το Καρναβάλι που ανοίγει όλα τα Καρναβάλια της Ελλάδας, τον Τσικνομπουρμπούλη στην Ορεστιάδα! Δε θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή και ο Βασιλιάς του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, ο "Πειρατής του Θερμαϊκού"!

Gepostet von Αλήθειες με τη Ζήνα am Donnerstag, 20. Februar 2020