Θρίαμβος με χρυσό μετάλλιο για την Μαρία Μιχαηλίδου του ΑΟΓ Taekwondo Αλεξανδρούπολης στην Σουηδία

Θρίαμβος με χρυσό μετάλλιο για την Μαρία Μιχαηλίδου του ΑΟΓ Taekwondo Αλεξανδρούπολης στην Σουηδία

Θρίαμβος για την αθλήτρια ΑΟΓ Taekwondo Αλεξανδρούπολης που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο 5ο WT Presidents Cup – European Edition που διεξήχθη στην πόλη Helsingborg της Σουηδίας!

Με εντυπωσιακές εμφανίσεις και καθοδηγούμενη από τον πολύπειρο και καταξιωμένο τεχνικό της Γιώργο Γραμματόπουλο, η Αλεξανδρουπολίτισσα αθλήτρια του Taekwondo κατάφερε όχι μόνο να φτάσει στον τελικό, αλλά και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Πανηγύρισε μάλιστα έξαλλα την σπουδαία της επιτυχία τυλιγμένη με την ελληνική σημεία υπό τα χειροκροτήματα των Σουηδών φιλάθλων.

Με το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα, η Μαρία Μιχαηλίδου προκρίνεται με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου στην Εσθονία.

Θρίαμβος!!! Στο πρώτο σκαλί του βάθρου η αθλήτρια Μιχαηλίδη Μαρία η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 5ο WT Presidents Cup – European Edition που διεξήχθη στην πόλη Helsingborg της Σουηδίας! Με το εξαιρετικό αποτέλεσμα προκρίνεται με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου στην Εσθονία.Πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του αθλητή Γαβριλάκη Βασιλείου ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά σε διοργάνωση όπως αυτή. Το ΔΣ του Ομίλου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές, στον δάσκαλό τους κο Γεώργιο Γραμματόπουλο και στους συνεργάτες κκ Κουινέλη Ανδρέα, Μαυρίδη Χαράλαμπο και Χατζηγιάννη Ιωάννη.

Gepostet von ΑΟΓ Taekwondo Αλεξανδρουπολης am Donnerstag, 20. Februar 2020

Πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του αθλητή του ΑΟΓ Taekwondo Αλεξανδρούπολης Βασίλη Γαβριλάκη, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά σε μια τόσο σημαντική και μεγάλη διοργάνωση όπως αυτή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές, στον δάσκαλό τους Γιώργο Γραμματόπουλο και στους συνεργάτες Ανδρέα Κουϊνέλη, Χαράλαμπο Μαυρίδη και Γιάννη Χατζηγιάννη για την σπουδαία δουλειά που κάνουν.