Τα προβλήματα τους έθεσαν οι Αστυνομικοί Αλεξανδρούπολης, στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ Π.Συριτούδη

Τα προβλήματα τους έθεσαν οι Αστυνομικοί Αλεξανδρούπολης, στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ Π.Συριτούδη

Επίσκεψη στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ταξίαρχο  ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη Συριτούδη, πραγματοποίησαν χθες Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:00΄ αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης.

Με την ευκαιρία της πρώτης επίσημης συνάντησης τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τους Συναδέλφους τους, αλλά και τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

  • Την ανάγκη και την συνέχιση των προσπαθειών, όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, για την επίλυση του κτηριακού ζητήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Θεωρούμε, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες μας επαφές, ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ευδοκιμήσει η ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου  στην Πόλη μας.

  • Την σοβαρή έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον απαρχαιωμένο στόλο οχημάτων με τα οποία καλούνται καθημερινά οι συνάδελφοί μας να εκτελέσουν Υπηρεσία, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα. Επίσης τονίσαμε την ανάγκη για την παραμονή όλων των αδαπάνως αποσπασμένων συναδέλφων μας και μετά την έλευση των νέων Συνοριακών Φυλάκων.

  • Επισημάναμε την κάθετη αντίθεσή μας σε δημιουργία νέων δομών κράτησης και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στον Ν. Έβρου, παρόλες τις σχετικές διαβεβαιώσεις που έχουμε λάβει.

  • Την ενίσχυση με προσωπικό όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α Αλέξ/πολης και κυρίως του     Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων  και του Α.Σ. Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.

  • Την έγκαιρη και ορθή χρήση της Διμοιρίας Υποστήριξης καθώς και όλων των συναδέλφων που εμπλέκονται σε προγραμματισμένα και έκτακτα μέτρα τάξης με την απαρέγκλιτη εφαρμογή των Προεδρικών Διαταγμάτων.

Ο κ. Γενικός, γνώστης της πραγματικότητας των περισσοτέρων ζητημάτων της περιοχής μας,

δεσμεύτηκε ότι για τα θέματα τα οποία άπτονται της αρμοδιότητάς του θα προχωρήσει στην άμεση υλοποίηση τους. Στα δε υπόλοιπα θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης των προσπαθειών και επιδιώξεων μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης μας ενημέρωσε για την πορεία των σχεδίων της Υπηρεσίας που αφορά των εκσυγχρονισμό των τεχνικών μέσων για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα συνεννόησης και υπόσχεσης για την μελλοντική συνεχή και δημιουργική συνεργασία μας για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν το Αστυνομικό Προσωπικό της Διεύθυνση μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*