Ορεστιάδα: Κρίσιμο χειρουργείο για την άτυχη 13χρονη την Δευτέρα -Σοκαρισμένοι όλοι στην πόλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Κρίσιμο χειρουργείο για την άτυχη 13χρονη την Δευτέρα -Σοκαρισμένοι όλοι στην πόλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, η 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου, που τραυματίστηκε σοβαρά καθώς έπαιζε με φίλες της στην παιδική χαρά του πάρκου των Πεύκων στην Ορεστιάδα.

Την Δευτέρα αναμένεται να υποβληθεί σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη όπου έχει το πρόβλημα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης στο protothema.gr:

«Αρχικά το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου, στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μας, στην Καβάλα. Το παιδί υποβλήθηκε σε ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στη σπονδυλική του στήλη. Τη Δευτέρα θα χειρουργήσουμε τη 13χρονη, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι πολλοί αλλά όλα θα εξαρτηθούν από αυτό το κρίσιμο χειρουργείο για την πορεία της κατάστασής της» είπε ο κ. Κλειτσιώτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γιατροί έχουν μιλήσει με τους γονείς του κοριτσιού και είναι ενήμεροι για την κατάσταση του παιδιού. «Είναι σοκαρισμένοι γιατί το παιδάκι τους έφυγε γερό από το σπίτι για να πάει εκδρομή με το σχολείο και γύρισε σοβαρά τραυματισμένο. Είμαστε στο πλευρό τους και θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά» πρόσθεσε ο κ. Κλειτσιώτης.

Μαυρίδης: Ήταν μια παιδική απερισκεψία

Η παιδική χαρά ήταν πιστοποιημένη

Στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του OPEN μίλησε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος απέδωσε τον εξαιρετικά σοβαρό τραυματισμό της 13χρονης μαθήτριας σε… παιδική απερισκεψία που έφερε το πολύ δυσάρεστο αυτό συμβάν. Παράλληλα, τόνισε ότι οι δυο παιδικές χαρές που βρίσκονται στο πάρκο των Πεύκων είναι πιστοποιημένες και καινούργιες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ OPEN

Σοκαρισμένοι γονείς, συγγενείς, συμμαθητές

καθηγητές αλλά και ολόκληρη η πόλη

Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην Ορεστιάδα με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της 13χρονης μαθήτριας Γυμνασίου, που πήγε εκδρομή και ξαφνικά τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στην σπονδυλική στήλη κάνοντας κούνια με τους συμμαθητές τους. Σοκαρισμένοι εκτός από τους γονείς και τους συγγενείς της, είναι οι συμμαθητές και οι καθηγητές της, ιδιαίτερα αυτοί που ήταν συνοδοί στην εκδρομή στο πάρκο Πεύκων. Όλοι ελπίζουν πως το νεαρό κορίτσι θα ξεπεράσει το πρόβλημα του σοβαρού τραυματισμού μετά την χειρουργική επέμβαση και όλα θα πάνε καλά.