Αλεξανδρούπολη: Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς στο λιμανάκι της Μάκρης – Δείτε το αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ

Αλεξανδρούπολη: Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς στο λιμανάκι της Μάκρης – Δείτε το αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στο λιμανάκι της Μάκρης την περασμένη Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 7 και τέταρτο το πρωί, όταν “λύθηκε” ο κοτσαδόρος του ρυμουλκούμενου που είχε πάνω του μεγάλη βάρκα και έφυγε από το αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρονταν.

Ακολούθησε ανεξέλεγκτη πορεία και ευτυχώς δεν βρέθηκε στο πέρασμα του κάποιος πεζός ή ακόμα και άλλο αυτοκίνητο, γιατί μπορεί να θρηνούσαμε νεκρούς. Επίσης, από μεγάλη τύχη όλος αυτός ο όγκος που λόγω του μεγάλου βάρους είχε αποκτήσει τεράστια επικινδυνότητα, έπεσε πάνω σε τοιχίο και τις μπάρες και δεν κατέληξε  κάτω ακριβώς στο λιμανάκι, όπου βρίσκεται ο χώρος των επαγγελματιών ψαράδων.
Μάλιστα η ζημιά περιορίστηκε στη μικρότερη δυνατή, αφού και το κεντρικό κιβώτιο ηλεκτρικής διανομής του λιμένα γλίτωσε για χιλιοστά την καταστροφή, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που προφανώς προέρχεται από κάμερες ασφαλείας και ανέβασε πριν λίγο ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, μετά από πέντε ημέρες.

Στην αρχή του βίντεο που κατέγραψε η κάμερα την Τρίτη 18 του μήνα, φαίνεται το αυτοκίνητο να κινείται ανηφορικά σέρνοντας το ρυμουλκό με την μεγάλη βάρκα και στη συνέχεια αυτό, για άγνωστο λόγω “λύθηκε” και ακολούθησε την ανεξέλεγκτη πορεία.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στο λιμανάκι της #Μάκρης καθώς ακριβώς από κάτω βρίσκεται ο χώρος των επαγγελματιών ψαράδων.Η ζημιά περιορίστηκε στη μικρότερη δυνατή αφού το κεντρικό κιβώτιο ηλεκτρικής διανομής του λιμένα γλίτωσε για χιλιοστά!Alexandroupolis Port Authority S.A.Κωνσταντίνος ΧατζημιχαήλCostas Chatzikonstantinou

Gepostet von Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ am Sonntag, 23. Februar 2020