ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Οι απειλές σε παράγοντες, η “αλήθεια” για Κούλογλου, ο Κατσιμίγας και ο… μασκαρεμένος Λαμπάκης

ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Οι απειλές σε παράγοντες, η “αλήθεια” για Κούλογλου, ο Κατσιμίγας και ο… μασκαρεμένος Λαμπάκης

Την στιγμή που η Αλεξανδρούπολη ετοιμάζεται να ζήσει αυτή την εβδομάδα μεγάλες στιγμές, με την παρουσία δύο Πρωθυπουργών, του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βούλγαρου ομόλογου του Μπόικο Μπορίσοφ και πάνω από 20 υπουργών, μαθαίνω ότι συμβαίνουν και κάποια… μικροπρεπή και απαράδεκτα πράγματα.

Μου σφύριξαν για παράδειγμα, ότι παράγοντες αθλητικού συλλόγου και άνθρωποι που ασχολούνται με αυτόν, δέχονται απαράδεκτες τηλεφωνικές απειλές από άτομο το οποίο είχε και έχει δυστυχώς επίσημο θεσμικό ρόλο και λειτουργεί για λογαριασμό τρίτου που έχει… στριμωχθεί και βάζει τον “κολλητό” του να απειλεί με ελέγχους από κρατικές υπηρεσίες στον σύλλογο.
Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, δεν πρόκειται για αυτόν που είχαμε γράψει ότι επίκεινται… κατασχέσεις για οφειλές σε παλαιότερο συνεργάτη, αφού μαθαίνω ότι πάει να βρεθεί “χρυσή τομή” μεταξύ των δύο πλευρών, Αλλού συμβαίνουν όλα αυτά τα προκλητικά και απαράδεκτα και υπάρχουν μαθαίνω και συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία θα κατατεθούν στη Δικαιοσύνη.

Θα ρίξουν άπλετο φως τύπου… LED

Αυτοί που τα έχουν υποστεί είναι αποφασισμένοι να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση. Όταν λέμε άπλετο εννοούμε  σαν αυτό των λαμπτήρων τύπου LED που φωτίζουν τους δρόμους, αλλά αφήνουν στο σκοτάδι πολύ σημαντικές και ενδιαφέρουσες πτυχές. Κι αυτή η τελευταία μας αναφορά δεν είναι καθόλου τυχαία.
Πληροφορούμαι ότι και σε θέματα που έχουν σχέση με κάτι τέτοιο, θα υπάρξουν το επόμενο χρονικό διάστημα πολλές ενδιαφέρουσες, για να μη σας πω καταιγιστικές εξελίξεις. Με συγκεκριμένες καταγγελίες σε άλλα μέρη της Ελλάδος προς την Δικαιοσύνη. Εκεί που εμφανίζονταν παρέα επιχειρηματίες παρέα με αυτοδιοικητικούς και υπαλλήλους δήμων άλλων περιοχών, για να “διαφημίσουν” συγκεκριμένα εταιρείες και να παραδώσουν copy paste προκηρύξεις διαγωνισμών.
Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να κουνάνε το δάχτυλο στο evros-news.gr και στον υπεύθυνο του Κώστα Πιτιακούδη και να παριστάνουν και τους τιμητές από πάνω, ενώ έπρεπε να ντρέπονται και να κρύβονται. Γιατί η “λάσπη” που έριξαν τόνους εναντίον μας κι στην οποία είναι βουτηγμένοι οι ίδιοι, θα γυρίσει στα μούτρα τους και θα τους ξεφτιλίσει. Μαζί με τους δημοσιογραφικούς υπερασπιστές τους.

Μας επιβεβαίωσε πανηγυρικά για Κούλογλου

Πάμε τώρα σε κάτι άλλο. Μου ζητάτε κάποιοι να σχολιάσω κάποια γραφόμενα στο site του Αντώνη Τελλόπουλου, το οποίο όπως έχουμε γράψει αγόρασε στα τέλη του 2019. Αφού προηγήθηκαν δηλαδή οι εθνικές και δημοτικές εκλογές στις οποίες ο “κολλητός” του τέως (τέως, τέως, τέως έτσι για να το… χωνέψει) δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, τον οποίο στήριξε με νύχια και δόντια από τη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση όπου είναι Διευθυντής, “έφαγε” την τεράστια “σφαλιάρα” από τον λαό του δήμου Αλεξανδρούπολης που τον έστειλε στην αντιπολίτευση.
Προσπάθησε λοιπόν ο καημένος να διαψεύσει τα όσα έγραψε το Evros-news.gr για την παταγώδη αποτυχία της συγκέντρωσης της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, με καλεσμένο τον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου με θέμα τη Νovartis. Στο site του λοιπόν (δεν δημοσιεύουμε το όνομα μην του κάνουμε και τζάμπα διαφήμιση), δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την συγκέντρωση με τον τίτλο “Η πραγματικότητα”.
Μόνο που δικαίωσε απόλυτα όσα γράψαμε και τις φωτογραφίες που αναδημοσιεύσαμε εμείς από την σελίδα “Ομάδα της Αλήθειας” στο Facebook. Προσπάθησε να δείξει ότι δεν ήτανε λίγοι αυτοί που βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, αλλά όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στις δύο δικές του φωτογραφίες, πραγματικά ήταν όπως γράψαμε στον τίτλο… Τρεις και ο Κούλογλου.  Άντε να προστέθηκαν τέσσερα-πέντε άτομα περισσότερα.

Ακόμα περιμένουμε το ρεπορτάζ στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση

Αλήθεια, ο Τελλόπουλος που βρέθηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση με διπλή ιδιότητα, την δημοσιογραφική αλλά και ως υποστηρικτής και οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ (και του Μενέλαου Μαλτέζου),  γιατί δεν έπαιξε στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση κανένα ρεπορτάζ ή πλάνο από την εκδήλωση; Την παραμονή αφιέρωσε πολύ χρόνο στο Δελτίο Ειδήσεων με τηλεφωνικές δηλώσεις του κ.Κούλογλου ως προαναγγελία. Ξαφνικά γιατί “έφαγε” η… μαρμάγκα την συγκεκριμένη είδηση;
Αν όντως υπήρχε… κοσμοπλημμύρα δεν θα την προέβαλλε; Εδώ μας είχε ζαλίσει επί μέρες να προβάλλει ρεπορτάζ από την άλλη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, με καλεσμένο τον αδερφό του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου. Αν λοιπόν “βούλιαξε” κυριολεκτικά το Δημοτικό Θέατρο με τον Κούλογλου, να μας βάλει ένα ρεπορτάζ να το… απολαύσουμε και εμείς για την πετυχημένη εκδήλωση. Κι έχει το θράσος να γράφει για Fake news αυτός;
Εκτός αν είχε δώσει εντολή να πάει κάμερα εκεί, αλλά οι τεχνικοί δεν πρόλαβαν γιατί είχαν καλύψουν κάποιο άλλο θέμα. Αποκλείεται, γιατί όταν δίνει εντολή ο Διευθυντής Τελλόπουλος πρέπει να εφαρμόζεται. Συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξανδρούπολης δεν είχε εκείνη την ώρα, για να τρέξουν να την καλύψουν.

Ιδού το αποκαλυπτικό Video που αποτυπώνει την αλήθεια

Κι επειδή δεν μας έδειξε πλάνα από την… μεγαλειώδη συγκέντρωση δείτε το βίντεο της εκδήλωσης από το e-evros.gr που κάλυψε την εκδήλωση. Έτσι για να συγκρίνετε ποιος έχει δίκιο.

Ο… Αντικειμενικόπουλος και Δεοντολογόπουλος

Άλλωστε αφού δεν συζητούνταν ο διαγωνισμός με συμμετοχή του Πιτιακούδη ή το αθλητικό μπαλόνι (μεγάλος καημός και αυτό για τον Τελλόπουλο, μεγαλύτερος και αυτόν του “κολλητού” του Λαμπάκη), δεν ενδιαφέρουν τα άλλα θέματα την ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση.
Εκτός αν δεν βρίσκει χρόνο στο Δελτίο Ειδήσεων και στις εκπομπές, γιατί πρέπει να προβάλει επί ώρα τον εργολάβο-προμηθευτή του αθλητικού μπαλονιού Βαταμίδη, μαζί με τον πρώην Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη που έκανε τη την “πατάτα” και έχει τεράστιες ευθύνες για το απαράδεκτο χειρισμό της υπόθεσης που έφερε το πρωτοφανές μπάχαλο και τώρα ζητάνε μαζί με τον Λαμπάκη και τα… ρέστα.
Ξέρετε, αυτές τις εκπομπές αποθέωση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας την οποία έχει το θράσος να επικαλείται ο Τελλόπουλος, όπου δεν καλούνται αυτοί που εκφράζουν αντίθετη άποψη. Γιατί την εκπομπή με τον εργολάβο-προμηθευτή και τον Βαταμίδη που ο ίδιος παρουσίασε, δεν είχε κληθεί κανείς από την δημοτική αρχή να εκφράσει άποψη.

Ξεχνάει ο Κατσιμίγας ότι δεν προήλθε από… παρθενογέννηση

Τέτοια πάντως κάνω, γράφω για τον ΣΥΡΙΖΑ και ενοχλείται ο υποψήφιος που στήριξε στην Περιφέρεια, ο Κώστας Κατσιμίγας (τον οποίο υπερπροβάλλει τελευταία ο Τελλόπουλος στο σάιτ του όχι μόνο λόγω ΣΥΡΙΖΑ αλλά επειδή μας επιτίθεται) και θα συνεχίσει να βγαίνει στα ραδιόφωνα για να με καταγγέλει χαρακτηρίζοντας το Evros-news.gr ως  την “ιστοσελίδα του Κ. Πιτιακούδη που είναι ένα αναξιόπιστο τίποτα”, όπως δήλωσε πρόσφατα σε ραδιοφωνική εκπομπή της Αλεξανδρούπολης.
Είπε επίσης ο κ.Κατσιμίγας, ότι: «Η ιστοσελίδα του Κώστα Πιτιακούδη, καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, είχε χρησιμοποιήσει επιθετική συμπεριφορά και ενίοτε, υβριστική προς όλους τους ουσιαστικούς αντιπάλους του κ. Μέτιου, δηλαδή τον κ. Τοψίδη κι εμένα». Μα αφού είμαστε ένα αναξιόπιστο τίποτα, γιατί ασχολείται τόσο πολύ μαζί μας, παίρνοντας σβάρνα όλα τα ραδιόφωνα της Περιφέρειας για να μας καταγγείλει;
Τα ίδια έκανε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη και όπως είδατε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ από το Βελιγράδι, ασχολούνταν μαζί του (και με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διαφημίζοντας την τουριστικά στους Σέρβους) δυο εντυπωσιακές γυναίκες. Η μις Σερβία και η μις οικολογία Σερβία. Ενώ με τον ίδιο ο μόνος που ασχολείται είναι ο…Τελλόπουλος, που αναπαράγει όσα λέει.
Επειδή όμως ο κ.Κατσιμίγας δεν προήλθε από παρθενογέννηση αλλά είναι παλιά… καραβάνα στην αυτοδιοίκηση, νομίζει ότι όλοι ξεχνάμε; Αυτός δεν ήταν στενός συνεργάτης και “δεξί χέρι” την περίοδο 2010-2014 του πρώην Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη; Ουσιαστικά δηλαδή ως Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ήταν το νούμερο 2 στην Περιφέρεια και έκανε κουμάντο. Να του φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη;
Επειδή αναφέρεται στην ανάθεση του Χρήστου Μέτιου προς τον Κώστα Πιτιακούδη και μιλάει για… σκάνδαλο, μήπως θυμάται ο Κώστας Κατσιμίγας ότι και αυτός μαζί με τον κ.Γιαννακίδη είχαν κάνει ακριβώς το ίδιο για το συγκεκριμένο αντικείμενο που αφορά το ΕΣΠΑ; Τότε ήταν όλα καλώς καμωμένα; Δεν συνεχίζω με συγκεκριμένα στοιχεία, γιατί σέβομαι κάποια πράγματα. Τα οποία αυτός μπροστά στην προσπάθεια του να βρίσκεται στην επικαιρότητα, φαίνεται ότι δεν τα σέβεται.

Τα καβείρια μυστήρια και το Hotel Kaviros

Μια και ασχοληθήκαμε αρκετά με τον κ.Κατσιμίγα και έχει πολλές αναφερθεί στην αναγκαιότητα συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου στην Σαμοθράκη, το νησί είναι γνωστό και για τα καβείρια μυστήρια του. Από τα οποία προφανώς είχαν εμπνευστεί και οι παλιοί ιδιοκτήτες και έδωσαν στο ξενοδοχείο τους το όνομα “Hotel Kaviros” που βρίσκεται στα Θέρμα και ήταν κλειστό για αρκετά χρόνια μειώνοντας τις κλίνες του νησιού για τους επισκέπτες.
Τώρα λοιπόν που κάτι αρχίζει να… κινείται πιο έντονα, λόγω και της διαφορετικής φιλοσοφίας της νέας δημοτικής αρχής του Νίκου Γαλατούμου, στο θέμα της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, μετά το περσινό, καλοκαιρινό πατατράκ, μαθαίνω ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο πρόσφατα άλλαξε χέρια.
Κάτι σίγουρα πάρα πολύ θετικό, αισιόδοξο και ενθαρρυντικό για την τουριστική ανάπτυξη της Σαμοθράκης, αφού  θα προσθέσει επιπλέον κλίνες και επιλογές στους επισκέπτες της. Όσο για τον ιδιοκτήτη ή τους νέους ιδιοκτήτες, ο ένας είναι γνωστός, αξιόπιστος και πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας. Όσο για άλλους που λέγεται ότι συμμετέχουν στο επιχειρηματικό σχήμα, τα ονόματά τους είναι πραγματικά… καβείρια μυστήρια.
Μάθαμε κάποια πράγματα, αλλά πριν προχωρήσουν ουσιαστικά τα πράγματα και πέσουν οι οριστικές υπογραφές δεν χρειάζεται να τα πούμε.  Μάλιστα είχαμε πρόσφατα στο νησί και επίσκεψη συγκεκριμένου προσώπου που έχει εμπειρία σε ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων και ο θεσμικός του ρόλο δεν είναι άσχετος με τους πιθανούς συμμετέχοντες στο επιχειρηματικό σχήμα.

Ο Λαμπάκης θα ντυθεί… Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Να επιστρέψουμε όμως στο πνεύμα των ημερών. Απόκριες έχουμε και όλοι ντύνονται μασκαράδες. Όχι αυτό που λέμε όταν θέλουμε να καταγγείλουμε κάποιον ότι έχει το θράσος να υποκρίνεται κάτι που δεν είναι αποκαλώντας τον “φτου σου μασκαρά”. Τις πραγματικές Απόκριες, με αρκετές εκδηλώσεις να διεξάγονται και να προγραμματίζονται στον Έβρο.
Ανάμεσα τους και οι εκδηλώσεις του δήμου Αλεξανδρούπολης, που φέτος μεταφέρονται στις Φέρες και αυτό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις στελεχών της παράταξης του τέως (τέως, τέως, τέως έτσι για να το… χωνέψει) δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. Αλήθεια, ξέρετε τι αποφάσισε να ντυθεί ο συγκεκριμένος στο καρναβάλι των Φερών; Εγώ θα σας το αποκαλύψω.
Εντάξει, δεν είμαι και “κολλητός” του σαν τον υπέρμαχο της δημοσιογραφικής αντικειμενικότητας και δεοντολογίας Αντώνη Τελλόπουλο, με τον οποίο συνδιασκεδάζουν και καπνίζουν τα πούρα τους, παρέα και με τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Γκοτσίδη, αλλά πληροφορίες από συνεργάτες του είχα όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζω να έχω.
Ο Λαμπάκης λοιπόν θα ντυθεί… δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Είναι φανερό εξάλλου με όσα λέει και κάνει από την 2 Ιουνίου 2019 που του ήρθε η… κατραπακιά και ο λαός του δήμου τον έστειλε στον… ρόλο του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, ότι δεν μπορεί να το αποδεχθεί. Τόσο αγώνα έκανε ο άνθρωπος για να παραμείνει στην καρέκλα, για να προσφέρει στον τόπο και τους συνδημότες του φυσικά. Λες και τον έχουν κυριολεκτικά κολλήσει με UHU ένα πράγμα.
Προσφυγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης που απορρίφθηκε, προσφυγή στο ΣτΕ (αλήθεια πότε επιτέλους θα βγει αυτή η απόφαση να… ηρεμήσει αυτός να ηρεμήσουμε και όλοι μας). Θα πάει λοιπόν στις Φέρες όπου μπορεί να τον… αγαπούν πολύ, αλλά είπε να πάει μασκαρεμένος… Δήμαρχος.

Επικαλείται οικογένεια και παιδιά όποτε τον συμφέρει

Με την ευκαιρία που ασχοληθήκαμε και πάλι με τον τέως (τέως, τέως, τέως έτσι για να το… χωνέψει δήμαρχο Αλεξανδρούπολης (συγνώμη Σταύρο για τον διχασμό), σε πρόσφατη ανακοίνωση-παραλήρημα, συνεχίζει να αυτοδιαψεύδεται με όσα αναφέρει. Την μία κατηγορεί τον Κώστα Πιτιακούδη και το Evros-news.gr ότι του έκαναν αυστηρή κριτική και “πόλεμο” επί έναν χρόνο και την άλλη πως αυτό γινόταν για 2 χρόνια. Ας αποφασίσει τελικά για πόσο χρονικό διάστημα δεν τον… γλύφαμε και δεν τον αποθεώναμε, όπως κάποιοι άλλοι.
Επειδή όμως ανέφερε και κάτι ακόμα στην επιστολή που έστειλε προς τον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, καλώντας τον να ανακαλέσει την φράση: “έληξε η εποχή της αδιαφάνειας ανεπιστρεπτί, μαζί με το γυάλινο πλην θολό Δημαρχείο” γιατί όπως επίσης αναφέρει: “έχω παιδιά που παρέλαβαν  την επιστολή που μου στείλατε στο γραφείο μου και την διάβασαν. Το κακό δε, που επιφέρατε  στην οικογένειά μου, δεν μπορείτε να το εκτιμήσετε, προφανώς γιατί δεν γνωρίζετε τι σημαίνει να έχεις  δημιουργήσει οικογένεια και να έχεις παιδιά”.
Δεν γνωρίζω αν την συγκεκριμένη επιστολή, την οποία ο ίδιος έδωσε στην δημοσιότητα και πληροφορήθηκαν όλοι τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς, την διάβασε το παιδί του. Να του θυμίσω του κ.Λαμπάκη, ότι ο ίδιος μπροστά στο δικό μου παιδί, τον Ιούνιο του 2017 στο αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος”, γνωρίζοντας με από κοντά για πρώτη φορά, μου είπε ότι “όλοι οι δημοσιογράφοι είστε του 50άρικου. Άντε το πολύ του 100άρικου και γράφετε ότι θέλουν αυτοί που σας τα δίνουν”.
 Τότε δεν σκέφθηκε προφανώς ο τιμητής τέως (τέως, τέως, τέως έτσι για να το… χωνέψει) δήμαρχος Αλεξανδρούπολης (συγνώμη Σταύρο για τον διχασμό) ότι είναι μπροστά το παιδί κάποιου και τον ακούει να λέει αυτά τα συκοφαντικά και ελεεινά για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει καν. Τον… έμαθε βέβαια τον Πιτιακούδη στη συνέχεια και του απέδειξε αν όλοι είναι του 50άρικου ή του 100άρικου.

Ο Γκότσης θα ντυθεί… Αστυνομικός

Όσο για το σημερινό δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη που σίγουρα θα πάει στις Φέρες,  αν και κάθε Δευτέρα βρίσκεται εκεί και ακούει τον κόσμο και τα προβλήματα ή παράπονα του, δεν ξέρω τι θα ντυθεί. Μ πορεί ο κ.Λαμπάκης να τον προέτρεψε στην ανακοίνωση του να ντυθεί… συκοφάντης, αλλά θα του πρότεινα να ντυθεί… Μη Δήμαρχος. Έτσι για να ευχαριστηθεί ο προκάτοχος του.
Όσο για τον πρώην Αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση προτείνω να ντυθεί… Αστυνομικός. Να φορέσει επιτέλους και μία φορά, έστω και τις Απόκριες, την επαγγελματική του στολή. Γιατί τόσα χρόνια που υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία, δεν τον είδαν ποτέ στις Φέρες να την φοράει. Λες και… ντρέπεται για το επάγγελμα του.
Ακόμα και τώρα που έχασε τη θέση του Αντιδημάρχου και επέστρεψε στην Υπηρεσία του, επέλεξε να τοποθετηθεί σε πόστο όπου δεν χρειάζεται να φοράει στολή και πηγαίνει με τα πολιτικά. Έτσι δεν χρειάζεται να την βγάζει όποτε την… κάνει από την υπηρεσία του(έχει ενδιαφέρον με άδεια ποιανού) και να φωτογραφίζεται δίπλα σε κάθε επίσημο που πηγαίνει στις Φέρες ή ακόμα και στην Αλεξανδρούπολη σαν τον συγχωρεμένο τον… Μητσάρα που χώνονταν πίσω από γνωστά πρόσωπα για να τον δείχνουν οι  τηλεοπτικές κάμερες και οι φωτογραφίες.

Πολύ άγχος στο ενδεχόμενο νέου Δικαστικού Μεγάρου

Πολύ… άγχος βλέπω σε κάποιους, μετά την θετική εξέλιξη που αφορά την κατασκευή νέου Δικαστικού Μεγάρου, με την καταφατική απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα στον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα. Αν και υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα στο συγκεκριμένο θέμα, γιατί κάποιοι… αγχώνονται στο ενδεχόμενο ο “λίγος”, “αδρανής”, “τίποτα” και “Γιαννάκης”, να προχωρήσει αυτό που εκείνοι 9 χρόνια στάθηκαν ανίκανοι να κάνουν;
Δεν βγήκαν βέβαια δημόσια οι ίδιοι να το πουν, κρατώντας έξυπνα μια… πισινή, γιατί σου λέει μπορεί να αρχίσει η υλοποίηση της δέσμευσης του υπουργού Δικαιοσύνης και να εκτεθούμε, αλλά έβαλα να το… πρόθυμο “παπαγαλάκι” τους Παύλο Μιχαηλίδη να βγει στο τοπικό ραδιόφωνο που μιλάει αν όχι καθημερινά αλλά μέρα παρά μέρα, να αρχίσει την αρνητική κριτική και την απαξίωση.
Βλέπετε, ο συγκεκριμένος προκειμένου να έχει επικοινωνιακή παρουσία για να μην συνειδητοποιεί την αυτοδιοικητική του ανυπαρξία μια και εκπροσωπεί πλέον μόνο τον εαυτό του και κανέναν άλλον, μπορεί να κάνει δηλώσεις ακόμα και εναντίον του… εαυτού του. Μια απορία όμως έχω. Δεν είναι άδικο να μην βγάλουν να μιλήσει για το νέο Δικαστικό Μέγαρο τον Δημήτρη Μερκούρη, τον απλό τοπικό σύμβουλο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης;
Άλλωστε έχει σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο μια και είναι υπάλληλος στα δικαστήρια, οπότε γνωρίζει το θέμα. Εδώ τον βγάζουν και μιλάει ή δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις που στέλνει ως δελτία τύπου (με την γνωστή τακτική του βολικού copy paste για να γεμίζουμε ύλη το σάιτ)… επί παντός επιστητού. Να μην τον βγάλουν ακόμα για το Δικαστικό Μέγαρο, να αρχίσει τις επιθέσεις και γι’ αυτό στην δημοτική αρχή Ζαμπούκη;
Εδώ βγήκε και είπε το εξής φοβερό: Ζήτησε να συγκροτηθούν ειδικά συνεργασία από μηχανικούς, να ελέγχουν τα μπαλκόνια των σπιτιών και να πληρώνει ο δήμος Αλεξανδρούπολης χρήματα στους ιδιώτες να κάνουν τις επισκευές στα σπίτια τους. Μιλάμε ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ούτε μετά από… σεισμούς (χτυπάμε ξύλο Παναγία μου μακριά από μας).
Τότε βγαίνουν συνεργεία, καταγράφουν τις ζημιές και οι ιδιώτες μόνοι τους, με άτοκα δάνεια από το Κράτος τις επισκευάζουν. Ο Μερκούρης όμως πρότεινε να πληρώνει ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Κι άντε. Αυτός τα έλεγε. Οι άλλοι που τον έπαιρναν στα… σοβαρά και συμφωνούσαν (κάποιοι επαύξαναν επειδή απλά τα.. έχωνε στον Ζαμπούκη);

Ο… Ναρκαλιευτής

Ένα σχόλιο

  1. Καλή βδομάδα Κωνσταντίνε. Τι κάνει ο φίλος σου ο Ρωμύλος;;;; οι αναθέσεις στην ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου τελειωμό δεν έχουν, κατατμίσεις , μοίρασμα και όλοι τους πολυτεχνίτες, (και υδραυλικοί και τεχνίτες οδοποιίας και χημικοί, όλοι τους με τα ανάλογα πτυχία!!!!!). Απορώ ο Τοκαμάνης που είναι;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*